Már most kezdj el beruházni: őszi outfitek

Szerző: Brooke

Mielőtt két hisztiroham között tudatosítanád magadban, hogy a nyárnak mindjárt (tényleg mindjárt) vége, hagyj időt arra is, hogy kigondold, milyen ruhákra lesz szükséged ősszel. Mert jó hír: jönnek az őszi kollekciós cuccok!

Persze, ilyenkor jogos a pánik. Felmerülhet a kérdés, hogy mégis miből fogod finanszírozni a ruhásszekrényed frissítését. Ezt én sajnos nem tudom megmondani, de az biztos, hogy

számít az a 20%-os kupon,

amit rád sózott az eladó pár héttel ezelőtt. És az sem mindegy, hogy megvárod-e a leárazásokat, amik hamarosan elérkeznek. Újra. Mert ha csak 2-3 ezer forinttal olcsóbb egy felső, akkor is sokkal jobban jársz, gondolom, ezt magyaráznom sem kell. (Mi sajnos csak a frizurádra tudunk kedvezményt adni, de az csak augusztus végéig tart.)

LmGYG

A spórolás tényleg jó dolog, bár még jobb lenne, ha a rém nehéz körülmények ellenére (vagy talán pont azok miatt) betartanád a havi kiadási limitet, amit megszabtál magadnak hó elején. Ha pedig ötleted sincs, mit fogsz hordani idén ősszel, itt van egy kis inspó, hogy legyen mire alapoznod. És igen, basic cuccokra is szükséged lesz.

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

f9

f1

f10

f11

f12

f13

Itt van még jó kis kontent