Pénteki menőség: James Bondos gallérmerevítő

Szerző: Nevermore

Az Exuvius cucca olyan piszok menő, hogy még a 007-es is sárgulna az irigységtől, ha meglátna a gallérodban. Pedig a dolognak pont az a lényege, hogy senki nem látja meg, csak ha már a kezedben van, akkor pedig már késő.

Biztos észrevettétek már, hogy a jobb ingek gallérjának alsó felébe a gyártók kicsiny zsebeket varrnak, és ebben elvileg alapból lapul valamilyen fém, vagy általában inkább műanyag, hosszúkás lapocska, amelynek az egyetlen funkciója, hogy a gallér megfelelő tartását biztosítsa. Na, ezt tudod lecserélni az Exuvius merevítőivel, és hogy ez miért jó?

exuvius1

Ki tudja, mikor lehet szükséged egy csavarhúzóra (kereszthornyos vagy sima, egyre megy) vagy egy zsinórvágóra. Jó, persze, az igazi férfi tudja, hogy a világon minden sörnyitó (erre van is egy videónk itt, egy picivel lejjebb), de azért mi lenne, ha a fent nevezett szerszámok mellett még egy sörnyitó is lenne nálad, és mindez az inged gallérjába rejtve? Ugye? Ugye??

Az Exuvius titán gallérmerevítői pontosan ezt tudják, amellett természetesen, hogy a gallért is mereven tartják.

El sem tudod képzelni azt a felhördülést, ami akkor érkezik, ha egy bulin – vagy bárhol – mondjuk kilazul egy csavar a legdögösebb csaj szemüvegén, és te a gallérod alól kiveszel egy titán cuccot, amivel meghúzod a csavart, majd egy sör kibontása után szépen visszateszed azt. Kockabulikon a számítógépház csavarjait is húzogathatod vele, az ováció ugyanakkora lesz.

exuvius2

Az este királya leszel. Ja, és McGyver is bekaphatja!

Itt van még jó kis kontent