A barackszín tökéletes a nyár végére

Szerző: Brooke

Nem, ez nem narancssárga, hanem barack. Azért, mert inkább rózsaszínes, mint sárgás árnyalatú, ha jobban megnézed. Viselhető, akár otthon is elkészítheted, nem túl extrém, és ami a lényeg: most épp divat.

Közeledvén a nyár végéhez, a szekrényből előkerülnek lassan a szürke, barna és fekete ruhák. A napbarnított bőr kifehéredik, a természetes szőke hajszín kicsit sötétebb lesz. És ha már ennyi minden változni fog az elkövetkezendő hónapokban, miért is ne újítanál be egy teljesen új hajszínt?

Tumblr_mb4qwr01HW1r8g2epo1_500

Szőke hajszínből barackszínűt csinálni könnyebb, mint sötétből, mert akkor még le is kell szívatni a színt. Ezt gondolom, tudod. Nagyon roncsolja a hajat, hosszabb ideig tart, hogy elérd a kívánt árnyalatot, blablabla. Viszont ha szőke hajad van, de már unod erősen, nyugodt szívvel bevállalhatod a barackot. Hajszínezővel néhány hét erejéig te is elkészítheted magadnak, csak igyekezz minél jobb minőségű terméket venni. Ne a drogériában kérdezd az eladót, hanem egy fodrásztól kérj tippet arra, hogyan és mivel csináld!

A biztos a profi

Vagy csináltasd fodrásszal, ha biztosra akarsz menni. Szóval nemcsak feldobja majd az ősz első heteiben a megjelenésed, de ez most a legpörgőbb nyár végi hajszín is. A napfelkeltesmink és most a barack hajszín után egyértelművé vált, hogy az élénkebb, de nem túl feltűnő színek alakítják a következő hónapokban megjelenő trendeket. Hasonló, mint a rozéarany (katt), mégis más. Az pezsgősebb, ez inkább rózsaszínes, kicsit sárgás, de nem annyira, hogy kellemetlen narancssárgába menjen át. Viselhető szín, szőkével keverve nagyon jól néz ki. Persze itt is él a lehetőség, hogy ombrét csináltass belőle, vagy még több színt használj hozzá.

Képek alant.

@taylaloux által közzétett fénykép,

Köszi, Popsugar!

 

Ha szeretnél ilyet,

jöhetsz hozzánk is, ugyanis nyílt egy üzletünk a belvárosban. Az oldalunkon minden infót megtalálsz, foglalni pedig telefonon tudsz. A számunk

06 70 770 54 60.

bfy_belter_13bfy_belter_12

Itt van még jó kis kontent