Nyári királyság: kötött nyakkendő

Szerző: Nevermore

Egy könnyed, nyári szett feldobásához ajánlanék most egy kiegészítőt. Nagy meglepetésre ne készülj, benne van a poszt címében is, miről lesz szó.
Szóval a mai, 30 fokos hőségben, amikor nézegettem a szekrényemet, miben is induljak útnak, ami nem rohad le rólam a nap végére, egy laza inget és egy szövetgatyát választottam. A poén kedvéért elkezdtem nézegetni a nyakkendőimet is, hátha valamelyik feldobhatja ezt az összeállítást, és akkor eszembe jutott egy csodás darab, amit még egy reptéri átszálláskor láttam egy Ralph Lauren üzletben – nem vettem meg, de azóta is bánom. Ez pedig egy szürke csíkos, kötött nyakkendő volt, amivel most isten lehetnék, szóval el is kezdtem gyorsan keresgélni, milyet lehetne beszerezni ebből a fajtából.

Home_Knitted-Ties
Legkézenfekvőbb választás a Boss online áruháza volt, ahol találtam is párat, de a színvilág itt nem az igazi, mert túl sötét, és egy nyári fazonhoz nem biztos, hogy ez a legjobb választás. Így inkább mutatok pár képet, és ha ezek a fazonok tetszenek, keresgélj te is bátran.

gq_what-to-wear-now-how-to-wear-a-wool-tie

És igazán szólhatnál, ha valami fasza darabot találsz.

Kötött nyakkendő

Itt lent vagy a Facebookon.

Kötött Nyakkendő

Köszi!

 

Itt van még jó kis kontent