Csizmák őszre, amik nélkül nem teljes a gardróbod

Szerző: Brooke

Az előző évekhez képest idén nyáron egyáltalán nem volt döglesztő hőség. Ez többek között azt is jelentette, hogy fel tudtunk öltözni normálisan, néhanapján valamivel több ruha került ránk, mint egy rövidnadrág és kivágott felső.

Még nincs vége a nyárnak, ez igaz, viszont itt az átmeneti időszak. Az üzletekben már sorakoznak a kicsit vastagabb, mégis lenge felsők, a könnyed anyagból készített hosszúnadrágok. Eljött az idő, amikor végre nem kell félmeztelenül végigmenni az utcán azért, hogy elkerüld a megsülést. Éljen!

SantanaLaughingGif

Az ősz pont az az évszak, amikor még nincs túl hideg, de már nincs túl meleg sem. Ebből következik, hogy elkezdhetünk rétegesebben öltözködni, a kivágott felsőkre fel lehet venni egy farmerkabátot, a hosszított pólókhoz pedig bőrdzsekit. A szandáloktól és saruktól szépen lassan érzékeny búcsút veszünk hosszú időre, de a kedvenc tornacipőnk végre ismét előkerül a szekrény mélyéről.

Végre csizma!

És van itt még valami, ha már lábakról meg cipőkről van szó − és majd lesz még bővebben is. Ha a bundás bakancsra még nem is, de a bokacsizmákra vagy a térd fölé érő csizmákra biztos szükségünk lesz. Mert elképesztően jól néznek ki, harisnyával és szoknyával, de nadrággal és bőrkabáttal is határozottan szépségesek.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Itt van még jó kis kontent