Idén ősszel visszatér a bomber

Szerző: ViiQuinn

Ha már nagyon hiányzott az a kabát, aminek a karján lévő zsebében tudtad tárolni a személyidet és a Pax − menőbbek a Parker − tollat, akkor most figyelj!

Emlékszel még arra az időre, mikor a ‘80-as évek végén sóvárgó szemekkel bámultad a narancssárga belsős bomberdzsekit a terem végében vagánykodó osztálytársadon? Elképzelted, hogy mennyire királyul mutatnál benne? Ennél menőbb talán csak a NFL/NHL-es dzseki volt, de ez már egy másik történet.

Visszatérve a bomberhez, van egy remek hírünk! 2016 a bomberdzseki éve! Itt a lehetőség, hogy végre − immár a saját fizetéseddel megtömött pénztárcával − beszerezd az idei ősz legjobb darabjait, amikből összegyűjtöttünk neked egy hatos toplistát. Íme:

 

AMY − Gyapjú bomberdzseki

bomber AMY
Karcsúsított formája miatt innovatív darabnak számít, 650 dolláros árcetlijével pedig sajnos azt kell, hogy mondjam, nem a legdrágább a listán. Viszont eszembe juttatja ezt a filmrészletet:

Beszerezhető: mrporter.com.

 

ALPHA INDUSTRIES − M1-A repülős bomberdzseki

alpha industries bomber
Ez a darab kőkemény retró hangulatot áraszt, szinte látom a karzsebből kikandikáló fehér „Mekis fagyikalanat” is , ami azért sem csoda, mert ezt a modellt 1950 óta ugyanilyen szabással dobják piacra. Ára: 140 dollár.

Beszerezhető: alphaindustries.com.

 

PAUL SMITH − JERSEY bomberdzseki

paul-smith-jersey
Egy igazi társ a hűvös nyár végi és őszeleji éjszakákon, mert könnyed anyagával pontosan annyira tart melegen, amennyire kell. És attól a képtől most tekintsünk el, ahogy az amerikai pilóták ebben a mackófelsőben ülnek a B-52-esekben, mert a röhögőgörcs jön rám tőle. Az ára egyébként bomberként nem olyan rettenetes, de ha tréningként tekintünk rá, akkor már elég borsos. 169 dollár itt: endclothing.com.

 

ACNE STUDIOS − SELO bomberdzseki

acne selo bomber
Ebben a minimalista stílusú dzsekiben az árán kívül nem sok különlegesség van – ja de, a cipzár mellett található headset kimenet. Ára közelíti a tévés bőrnadrágot. 620 dollárba kerül itt: ssense.com.

 

MONCLER − GAMME BLEU gyapjú és bőr kombinált bomber

moncler-gamme-bleu
Felsorolásunk egyik legdrágább és legvegyesebb darabja ez a bomber, amely punk, rock&roll és military jegyeket vegyít. Ára megbotránkoztatóan magas: 2 515 dollár! Ha mégis lapul ekkora összeg a kártyádon, itt megveheted ezt a kabátot: mrporter.com. Vagy esetleg megjöhet az eszed, és beújítod helyette mondjuk ezt:

9389559_1

H&M − Pilótadzseki

hmprod
Ha már az előbbi dzseki árcédulájára néztél egy nagyot, akkor most az utolsó darabnak jöjjön egy megfizethető árú cucc, amire akár már holnap beruházhatsz. Ez a pilótadzseki egyszerűségében is kiváló példánya lehet az őszi ruhatáradnak. És még az Ossian-felvarróval sem kell szenvedned, mert fel tudod rá tépőzárazni. Ezen a linken pedig egy egész halommal találsz ezekből a kabátokból.

Itt van még jó kis kontent