Móka

Elképzelés vs. valóság: illusztrációk csajdolgokról

By  | 

Csajdolgok: problémák, amelyeket minden nő átél, megél és túlél egy nap leforgása alatt. Akár többször is. Ezen problémák közé sorolhatók olyan tevékenységek is, mint a hajvasalás, a cicaszem elkészítése, és a szelfizés.

Cassandra Calin egy 21 éves román−kanadai művész, aki tehetségét és kreativitását arra használja, hogy megmosolyogtassa a női társadalmat. Olyan illusztrációkat készít, és tesz közzé Instagram-profilján, amelyek a nők mindennapos problémáit mutatják be. Legyen szó cicaszemről vagy félkontyról, mind ugyanazokkal a nehézségekkel nézünk szembe nap mint nap.

Cassandra amúgy durván ügyesen rajzol (tényleg), ide kattintva megnézheted közösségi oldalát, ahol az illusztrációk mellett gyönyörű rajzokat is posztol. Íme, néhány kép arról, milyenek vagyunk mi nők a valóságban.

Az a bizonyos cicaszem dolog.

Szelfi a tükörben? Felejtős…

 Középen elválasztott frizura? No.

Az ok, amiért hamar leszoksz a mindennapos hajvasalásról

Sötét rúzs, amihez sosem leszel elég profi

Borotválkozás lvl 99

Amikor produktív akarsz lenni, de a Sims még 25 éves korodban is izgalmasabb

Félkonty, ami a képzeletedben néz ki a legjobban

Amikor tökéletes a rúzsod, csak nem tudsz enni…

Az a bizonyos igazolványkép… Elképzelés vs. valóság

Via Popsugar

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.