BeautyHack

DIY vonalas körmök

By  | 

Áldom a napot, amikor a géllak mellett döntöttem. Az életemet megkönnyíti, hogy nem kell háromnaponta festegetnem a körmömet, vagy épp azon izgulnom, hogy elbénáztam az egyik ujjamon a festést. Körmöshöz járni egyáltalán nem luxus.

Főleg, hogy a legtöbb helyen már 3 ezer forintért csinálnak neked valami szépet. Ez azt jelenti, hogy egy körmöd 300 forintba kerül. Legyen az géllak vagy műköröm, a körmeid növekedésének sebességétől függően akár 1−1,5 hónapig is viselheted. Nem kopik, nem pattog le a lakk, és a fényéből sem veszít. A hülyének is megéri. Persze azok, akik imádják a saját körmüket festeni/díszíteni, inkább kreatívkodnak valamit maguknak. Ezzel meg nincs is semmi baj, úgyis az ötletelésből születnek a legújabb trendek. Ahogy a vonalas körmök is.

 

Homemade jóság

És igen, el tudod készíteni saját magadnak. Csak ki kell találnod a színeket, venned kell egy kevés körömmatricát, amit drogériában is kaphatsz, a végeredményt pedig bízd a fantáziádra.

Via Hello Giggles

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.