Képes inspiráció az őszi szezonra

Szerző: beautyFY

Megvan a módja annak, hogy a 4−6 hónapnyi folyamatos taknyosságon, a beteg kollégák irodai tüsszögésén és az irritáló karácsonyi dalokon túl megtaláljuk a hideg szezon pozitív oldalát.

Az ősznek és a télnek a szürkeség, a hideg és az általános diszkomfort mellett van jó oldala is, ez pedig

a réteges öltözködés lehetősége, amiből némi kreativitással és jó ízléssel egészen frankó dolgokat lehet kihozni.

Ebben az anyagban már írtunk ennek előnyeiről, illetve kardoskodtunk amellett, hogy érdemes bátornak lenni vele. Jó dolog a nyár, de egy szál pólóból kevesebbet lehet kihozni, mint ing/zakó/sál vagy póló/pulcsi/bőrdzseki szettből.

friends_winter

Inspirálódj!

Az Onpointfresh.com egy elég vagány összeállítást közölt, amolyan őszi/téli tippadás jelleggel azoknak, akik a hidegben is lennének menők, csak fogalmuk sincs, hogyan kell. Íme, egy emberes galéria tőlük.

reteges_14

reteges_19

reteges_20

reteges_21

reteges_23

Ehhez kapcsolódóan pár tanács:

#1 Bátran dobj egymásra színeket

Írtunk már itt arról, hogy mely színpárokat érdemes használni (például a barna és a kék elég jól passzol), sőt, mutattunk színkereket is, amiből könnyen alkothatsz saját kombókat. Az őszi/téli kollekciókat szinte minden divatház úgy rakja össze, hogy egymással harmonizáló szetteket tudj összepakolni belőlük. A fekete nem minden, sőt, hosszú távon baromira unalmas. Nem csak nézni, hordani is.

#2 Változatos cipőarzenál

Ha nem zuhog az eső, vagy tocsogsz a sárban, akkor a sötétebb cuccokhoz is vehetsz fel fehér sneakert vagy egy barna dzsekihez barna bőrcipőt. Ebben a galériában is találsz egy rakat példát ilyenekre. Ha advanced user vagy, valamilyen karkötőt is kipróbálsz hozzá, kiegészítőként.

reteges_15

reteges_16

reteges_17

reteges_18
reteges_22


reteges_24

reteges_25

reteges_26

reteges_27

reteges_01

reteges_02

reteges_03

reteges_04

reteges_05

reteges_06

reteges_07

reteges_08

reteges_09

Az onpointfreshen van még pár kép, meg egyébként is érdemes őket olvasgatni.

Itt van még jó kis kontent