Így maxold ki az őszi eleganciát

Szerző: beautyFY

Pár napja dobtunk már egy őszvárót, de az inkább a casual utcai viseletről szólt. Ez most az elegánsabb vonal. Jó.

 

Van az az életkor (jellemzően a gimi első fele), amikor az embernek igénye talán már van a jó megjelenésre, de energiája, pénztárcája meg ízlése kevésbé. Az egykor tetszetős, ma már a lábfejről ujjnyi csíkokban lefoszló, koszos Nike sneakerek korszaka ez, és a három éve szülinapra a tesótól kapott „kedvenc” pólóé, amin már egy betű sem olvasható ki, az ujjai pedig harmadikra már csak a hónaljig érnek. Ebben a pár évben az ember már sejti, hogy kicsit jobban kéne adni az ilyesmire, de vagy kasszája nincs jobb szerkókra, vagy motivációja.

superbad_gif

A fordulópontot az egyetem jelenti, vagy még inkább az első munkahely, ahol az emberfia először szembesül azzal a jelenséggel, hogy

mások biza’ ápoltak, divatosak és igényesek.

 

Aztán arra is rájön, hogy ez valóban számít. Hogy a saját érett, felnőtt stílusát valaki magának találja-e ki pár év kísérletezés után, vagy ellesi valahonnan, kér telefonos segítséget, vagy megkérdezi a nézőket, az már irreleváns. Nem szégyen a legjobbaktól ihletet lopni, mi is így vagyunk a Thefashionistoval, akik idén őszre mutattak meg két elég frankó kampányt.  Az egyik a Polo Ralph Laurené, a másik pedig a svéd−német PKZ összeállítása, amiben többek között BOSS, Drykorn, Windsor és Hackett London ruhákat használtak fel.

Ezek azért nem a klasszikus, szőlőbe szüretelni járós göncök, na.

Először a

Ralph Lauren szettek:

 

ralph_lauren_dzsekivel_02

ralph_lauren_suit_01_k

ralph_lauren_suit_02

ralph_lauren_02

ralph_lauren_03

ralph_lauren_04

 

Ezek meg

a PKZ őszi kedvcsinálói:

 

drykorn_01_k

hilfiger_01_k

lbm_01_k

windsor_01_k

hackett_01_k

 

Az elegáns megjelenés témakörben egyébként találsz némi szórakoztató és hasznos alapozást itt, ha meg a díszes hajviselet ügyében akadtál volna el, olvasd el ezt.

 

A fenti képek és az eredeti publikáció: Fashionisto

Itt van még jó kis kontent