Ennyit számít egy hajvágás, bro!

Szerző: beautyFY

Ha ez nem győz meg arról, hogy oda kell figyelned a fejtetődre, akkor semmi.

Rokonszenves olvasónk, Kavó küldött egy cikket a minap. Egészen kiváló kis galéria volt benne a kellő szakmai hozzáértéssel helyrerakott frizura erejéről, amit most mi némi kiegészítéssel közlünk. Itt-ott hozzáteszünk nagyon szellemes megjegyzéseket, meg néha hasznosakat. Megjegyzem, a válogatás kicsit emlékeztet annak a srácnak a munkásságára, aki a világot járva térítésmentesen vág hajakat hajléktalan embereknek. Mi is cikkeztünk róla nemrég.

Homeless < salesman

A női olvasóinkat pedig mindeközben arra kérjük, hogy ugyan jelöljék már meg, melyik srác esetén volt bejövősebb az előtte kép, mint az utána, vagyis kin hagyták volna rajta a sörényt szívük szerint. Van egy tippünk, de azért szeretnénk leírva is látni.

elotte_utana04

elotte_utana01

elotte_utana02

elotte_utana03

Azon dilemma eldöntésére pedig, hogy melyik a jobb a két fizimiska közül, egyszerűen csak tedd fel magadnak a kérdést:

melyik arctól vennék használt videokártyát?

 

elotte_utana05

elotte_utana06

elotte_utana07

elotte_utana08

elotte_utana11

elotte_utana12

 

The end of sörény

A lenti két képhez egy gondolat. A hosszú hajtól megválni nagyon para. A hajad kb. 1,27 centit nő egy hónapban, ha töredezéssel is kalkulálsz, könnyen kijön, hogy a lenti hossz elérése 3−4 év is lehet. Ez idő alatt

szinte az identitásod részévé válik, lekapni igazi trauma.

Hozzánk is sokan jönnek hasonló kéréssel, vagyis azzal, hogy a régóta növesztett, man bunban vagy kiengedve hordott haját konvertáljuk rövidebb formátumúra. Ha megnézitek, a lenti képeken szereplő mindkét srác fade fazon mellett döntött, ami tök érthető. Ha bizonytalan vagy, az arcformád adhat némi támpontot. Erről itt írtunk.

elotte_utana09

elotte_utana10

Ha a végeredmény nem jön be, 2−3 hónap után már simán megnő annyira, hogy egy tök más rövid frizurának adhass esélyt. Tehát no para!

regret_willferrell

elotte_utana13

elotte_utana14

elotte_utana15 elotte_utana16

 

A képeket az Izismile tette fel.

Itt van még jó kis kontent