Crocs papucsok, kicsit másképp

Szerző: Brooke

Ha azt mondanám, a Crocs divatos, szerintem kinevetnél. Nem gáz, én is nevetnék, meg nevetek is, hogy a Crocs meg a divat szó most épp kapcsolódik egymáshoz.

Mert ha drágakövekkel díszítik a gumipapucsokat, akkor már egyből menő lesz.

Egy korábbi cikkben arról írtam, hogy a pihe-puha és kicsit túlárazott csizmákat gyártó világmárka, az UGG kollaborált a Teva, szandálokat tervező céggel. Az eredmény valami egyáltalán nem praktikus, vagy jól kinéző, szőrös csizmaszandál vagy szandálcsizma lett. Ha érdekel, katt ide.

Lyukacsos, műanyag, fura

Most itt van a következő cipőfurcsaság. A Crocs, tudod, az a gumiból készült, lyukacsos, saroknál pántos, kényelmesnek tűnő papucsot gyártó márka is beújított. Úgy döntöttek, kicsit feldobják az amúgy sem szokványos lábbeliket pár drágakővel.

Nem gyémántokkal, hanem ilyen kis műanyag kövecskékkel.

luke_leitch

Ami amúgy ötletes, meg egész aranyos is, de azért ez elég messze van a divattól, valljuk be. Kertben használni, kapálni benne egész jó lehet. A Crocs márka amúgy 2002 óta van a piacon, világszerte több mint 90 országban kaphatók a lábbelik. 300 milliónál is többet adtak el belőlük 14 év alatt, ha pedig ilyen innovatív megoldásokkal lepnek meg minket továbbra is, ez a szám még nőhet pár százmillióval.

Itt van még jó kis kontent