Dobd fel a party outfitedet a száddal

Szerző: Brooke

Minden nő, aki reggelente órákat tölt a tükör előtt, tudja, milyen erővel bír egy kis smink. Mert ha ki vagyunk festve, máshogy áll a hajunk, de még a ruhánk is. Öltöztet. Kár tagadni, jobban nézünk ki sminkkel.

Ismerős-e a felvázolt szituáció: amikor buliba készülsz, megvan a tökéletes ruha, a cipő, a felső és minden, amiben jól érzed magad. De még a mikroméretű táskádba is belefért minden, amit magaddal akarsz vinni. A hajad 10/11-es, olyan jól néz ki, mint eddig még soha. Már majdnem tökéletesnek érzed magad, viszont egy valami hiányzik a sminkedből. A száddal mi a helyzet?

Használsz rúzst vagy szájfényt? Egyáltalán szereted, ha ki van festve a szád? Vagy csak alapozásnál kerül rá egy kis alapozó, aztán azzal elvagy egész este?

giphy

Pedig el sem tudod képzelni, milyen hatással van a megjelenésedre, ha feldobsz egy kis színt az ajkaidra. És nem kell túlgondolni, a púderrózsaszíntől, a nude színektől a pirosig bármit választhatsz magadnak. De ha már ősz van, vállalj be valami sötétebbet. Mondjuk burgundit, barnát vagy a kedvenc színemet, a feketét.

Oké, utóbbi hétköznapi viseletként nem biztos, hogy a legjobb választás, de buliba elég jól néz ki. Meg ritka, szóval nem fog még egy fekete szájú lány szembe jönni veled az utcán. Egyedi.

A Marie Claire csinált egy jó sok képből álló gyűjteményt, amiben a szájak különleges díszítést kaptak. Szóval ha fel akarod dobni a megjelenésedet, vállald be a szokatlant, mert 100%, hogy ütni fog. Inspiráljanak az alábbi ajkak úgy, hogy te is megkedveld a rúzs és a szájfény használatát.

Napi nézegetnivaló.

lips2

lips3

lips4

lips5

lips6

lips7

lips1

Képekért köszi a Marie Claire-nek.

Itt van még jó kis kontent