14 megunhatatlan ombre hajszín

Szerző: Brooke

Még az is lehet, hogy soha nem fog kimenni a divatból, mert annyi fajtája van már, olyan sok stílusban elkészíthető, hogy a laikusoknak talán fel sem tűnik, ha egy ombre frizura alig különböző árnyalatok összefestéséből készült el.

Az ombre hajban az a jó, hogy alig vannak kikötések arra vonatkozóan, hogy milyennek kell lennie. A lényeg, hogy színátmenetes legyen. Hogy ez most zöldből kék vagy barnából világosbarna, már csak a saját igényeiden múlik. Nem is kell, hogy két színből készüljön, mert ha úgy tetszik, hármat is simán összeválogathatsz anélkül, hogy túl sok lenne a végeredmény.

Mert hidd el, a fekete-piros ombre haj is lehet bámulatos attól függetlenül, hogy első ránézésre nem túl természetes. Nem is kell annak lennie, nem ez a feladata. Ha naturális hajszínt akarsz, legyen az a sötét- és világosbarna keveréke. Minden az árnyalatokon múlik, na meg a fodrászodon.

Tippmix

Ha már mi is így rápörögtünk az ombrére ősszel (akciónk van rájuk egészen október végéig, itt a cikk róla, foglalni telefonon érdemes), akkor adunk egy kis inspirációt is. Hátha.

 

Íme a 14 frizura, ami megfog, aztán nem ereszt.

1-burgundy-ombre-hair

2-mahogany-to-copper-ombre

3-black-to-blonde-curly-ombre-hair

3-dark-brown-to-sandy-blonde-ombre

5-golden-brown-balayage-hair

7-brown-lob-with-blonde-balayage-ombre

8-soft-brown-ombre-with-highlights

9-brown-to-blonde-ombre-for-layered-hair

9-pastel-purple-ombre-hair

11-long-black-to-maroon-ombre-hair

14-brown-balayage-ombre-for-black-hair

14-pink-to-blonde-ombre

18-ash-blonde-ombre-balayage

20-long-brown-to-blonde-ombre

Képek innen.

Itt van még jó kis kontent