Ilyen hatással van a napfény a géllakkra

Szerző: Brooke

A géllakk valódi varázslat, amit minden nő megtapasztal, ha egyszer és mindenkorra megunja az otthoni körömfestést. Mert a géllakk nem kopik le, nem veszít a fényéből, és még a vége sem pattog le 1 nap után. Rengeteg időt lehet megtakarítani vele. 

3−4 hétig simán jól néz ki a kezed. Oké, egy hónap után azért már elég látványos a lenövés. Na, de az a négy hét mesésen telik, hiszen bármikor ránézhetsz a kezedre anélkül, hogy valami katasztrofális látvány fogadna.

SAD NEWS

Egy apró probléma van csak, amit lehet, hogy nem tudtál. A legtöbb márka 2 hetes viseletre szánja a géllakkokat. Ennek az az egyszerű oka van, hogy ennyi az az idő, ami alatt még viszonylag egészséges marad a körmöd. A géllakk UV-lámpa segítségével pár perc alatt megköt. Eddig szép és jó. Csak ha jobban végiggondolod, a napsugaraknak is elég sok közük van az UV-hoz.

1460119717-snookie-nails
Ez azt jelenti, hogy a napon még tovább köt a körmödön a lakk. Szóval igen, minél tovább van a lakk a körmödön, annál nehezebb lesz leszedni. Ahogy a körmös kínozza a körmeidet azért, hogy nagy nehezen eltávolítsa a géllakkot a kezedről (vagy ahogy teszed ezt te magad), szerencsétlen körmeid újra és újra meghalnak.

Lehet, hogy kétnaponta otthon festegetni kicsit biztonságosabb… 

Via Popsugar

Itt van még jó kis kontent