A Louis Vuitton a Stranger Things gyerekekkel támad?

Szerző: beautyFY

A világ egyik legnépszerűbb sorozata (vagy úgy általában dolga) mostanában a Stranger Things, közelebbről a főszereplő kisgyerekek csapata. A bravúrosan sikerült produkció hirtelen gigasztárrá lett tizenpár éves csibészei szendvicseket (!) osztogattak a legutóbbi Emmy-díjátadón, táncoltak is egyet, sőt, nemrég arról posztoltunk, hogy ikonikus karaktereik az utcai divatba is kezdenek begyűrűzni. A mostani lépés is ebbe az irányba mutat.

Louis Vuitton x Stranger Things?

A Louis Vuittontól nem szokatlanok a kockázatos, de izgalmas döntések, ha marketingről van szó. Mi is írtunk arról, amikor Jaiden Smith-t vagy épp egy videojáték-karaktert tettek a frontvonalba, előbbit ráadásul egy női kollekcióval összefüggésben. Nicolas Ghesquière, a cég kreatív igazgatója most megint egy bátrat készül dobni, legalábbis erre következtethetünk abból az Instagram-sorozatból, amit a minap posztolt. Íme:

 

 

 

Egy kicsit ijesztő is, ahogy a borostás, francia tervező ott kushad a gyerekek mögött, de szakmai körökben ez valami olyasmit sejtet, hogy a brand a következő kampányában komolyabb együttműködésre készül a kis csapattal. Hivatalos bejelentés nem volt, ha lesz, szólunk.

via

Itt van még jó kis kontent