Crop top őszre, mert akkor is hordhatod

Szerző: Brooke

A mellkidobós és hasvillantós felsők ideje a fesztiválszezon befejeztével együtt lejárt az idei évre. Ennek viszont egyáltalán nem az az oka, hogy nem menő többé, egyszerűen csak túl hideg van ahhoz, hogy falatnyi ruhákban rohangáljunk az utcán.

Még szerencse, hogy kedvenc fast fashion márkáink hónapról hónapra jelentkeznek újabb kollekciókkal, amikben bizony helyet kapnak a crop topok is. Az ősz első heteiben azért még nem kell temetni a lengébb darabokat, bár tény, hogy a nadrág + zárt cipő + pulóver = hétköznapi outfit időszakához érkeztünk.

66617cd7c2_fashion-week-spring-2016-paris-street-style-midi-skirt-turtleneck-w724

Szóval, itt voltak nyáron a lányok kedvencei, a különböző méretű, színű, anyagú és fazonú crop topok. Jó hír, hogy ezeket ugyanúgy lehet kapni még most is, csak a melegebb változataikban.

I mean, hordhatsz egészen nyugodtan crop topot ősszel, meg akár télen is, csak legyen vastagabb az anyaga. Vagy legyen hosszú az ujja, magasított a nyaka. Garbó crop topokat is lehet kapni, amik meg iszonyat dögösek. Mondjuk buliba, de hétköznapokra is.

Mivel vedd fel?

Tudom, hogy újabban már elég hűvös van. Nem feltétlen tartom jó ötletnek, hogy 14 fokban kilógó hassal mászkálj az utcán, csak azért, mert az szexi. Viszont a magasított derekú nadrágokhoz és szoknyákhoz bátran vehetsz crop topot. Mert ezek, ha hiszed, ha nem, együtt mutatnak a legjobban.

Meg amúgy az is elég divatos, ha pulcsi vastagságú felsőt választasz, mert az alá bőven fel tudsz venni egy ujjatlan trikót, hogy takarja a hasad. Egy A-vonalú szoknya hozzá, és meg is van egy komplett outfited.

Képek alant.

croptop1

croptop3

croptop4

croptop5

croptop6

croptop7

croptop8

croptop9

Itt van még jó kis kontent