Hairstyle

Hajszín őszre: a Pumpkin Spice Latte ihlette trend

By  | 

A reklám helye nem itt van, de a Pumpkin Spice Lattét a Starbucks tette népszerűvé. Annyira, hogy ősszel az egész világ meg van őrülve a sütőtökös kávéért. Tény, hogy durván finom. Valahol itt kezdődik a függőség, a Pumpkin Spice-nál.

Az új hajtrendek már az Instagramon teremnek. Ez nem baj, mert első kézből értesülhetünk az újdonságokról. Csak gáz, mert már kezd követhetetlenné válni a trendek kezdete és vége. A sorsuk egyértelmű: néhány hónap csillogás, aztán semmi.

Valószínűleg ez vár a Pumpkin Spice Latte ihlette hajtrendre is. Gyönyörű színei vannak, már most több mint ezer képet dob fel róla a kereső, ha beírjuk #pumpkinspicehair taget. Ötletes, jól néz ki. Így:

 

Van, aki feldobja kicsit sötétebb tincsekkel, mások a világos, szőkés árnyalatokra szavaznak. Lehet ombre, balayage, a frizurának tényleg csak a képzelet szab határt. Amúgy, ha jobban megnézed majd lent a képeket, semmi extrát nem fogsz észrevenni. Vöröses, barnás színek kombinációja. Csak most épp #pumpkinspicehairnek hívják. Való igaz, ennél ősziesebb hajszínt keresve se találsz.

Képek következnek.

 

 

Hallo!

Ha nem olvastad oder elfelejtetted volna: október végéig kedvezményt adunk minden átmenetes hajfestésre (ombre, balayage, sombre). Itt írtunk róla bővebben, de a részleteket megtalálod a hivatalos oldalunkon is.

beautyfy_copyright_ombre_01

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.