Így kell a hajlakkot JÓL használni

Szerző: Brooke

A hajlakk egy egészen nagyszerű találmány, ami nálam simán vetekszik a száraz samponnal a „Nők mindennapjait megmentő és megkönnyítő termékek” listán.

Biztos neked is ismerős, amikor gyönyörű, hullámos hajjal fekszel le aludni, miközben tudod, hogy másnap nem lesz már időd megmosni. A loknijaidra viszont igencsak nagy szükséged lenne. Mit teszel? Felrakod egy laza kontyba. Reggelre viszonylag tűrhető a hajad, de hogy úgy is maradjon az egész, kell egy kis hajlakk. Nagyjából mindenhova.

Össze-vissza fújkálod magad, meg a tincseidet, és 1 perc múlva már azt veszed észre, hogy a hajad ragad, zsírosnak és koszosnak tűnik, formázhatatlanná válik. Kész, vége, és miután a halálba kívántad az egészet, két hisztiroham között inkább megmosod újra.

tumblr_me42eaim121qerpcpo1_500

Használd inkább máshogy

A baj az, hogy hajlakkozás terén mindannyian hajlamosak vagyunk túlzásba esni, sosem érezzük, mikor elég a cucc. Értsd: a legnagyobb kiszerelést 2 alkalom alatt elfújkáljuk. Mentségünkre szóljon, hajlakkot normálisan adagolni képtelenség.

Ezért ahelyett, hogy a hajadra fújod a fél tubust, használd a kezeidet. Fújd a lakkot a tenyeredre, és kezdd el simogatni a hajad ott, ahol szükséges. Így pontosan oda tudod felvinni a hajlakkot, ahova kell, anélkül, hogy az egész frizurád összeragadna. Helyette majd a kezeid ragadnak, de egy kézmosás ezen is segít.

raw

Köszi, PureWow!

Itt van még jó kis kontent