Itt a Kenzo X H&M look book

Szerző: Brooke

A H&M már jó néhány éve kollaborál különböző méregdrága világmárkákkal, hogy a közös cuccokat aztán piacra dobják, jóval olcsóbban, mint amennyit azok a márkanévhez hűen valójában érnének. Hatalmas biznisz ez azoknak, akik jó áron megveszik ezeket a ruhákat, aztán háromszor annyiért eladják online random embereknek.

2014-ben a világ egyik leghíresebb fast fashion márkájának H&M X Alexander Wang névre hallgató kollekcióját csodálhattuk meg a Vörösmarty téren lévő H&M-üzletben. 2015 novemberében pedig az istenkirály Balmain kollaborált velük. Ezek az események amúgy olyan szinten lázban tartják az embereket, mint mondjuk egy új iPhone megjelenése. Nagyjából ezt kell elképzelni:

anigif_enhanced-buzz-30576-1375450047-11

Képzeld el, hogy emberek képesek egy éjszakát ülni novemberben a hidegben, hogy másnap reggel ők legyenek az elsők, akik belépnek a H&M-be, mindezt azért, hogy elsőként vehessék meg a limitált darabszámú cuccokat. Na, ez kérem szépen elhivatottság.

Lényeg a lényeg, a H&M most a Kenzoval kollaborált. Jobbat nem is választhattak volna kollekciótársnak a Balmain után, jól tartják a vonalat, már ami a világmárkák minőségét (és árát) illeti. Szóval 2016 novemberében jön a H&M X Kenzo, a közös ruhakölteményeket pedig alább görgetve találod.

hmkenzo13 hmkenzo12 hmkenzo11 hmkenzo10 hmkenzo9 hmkenzo8 hmkenzo7 hmkenzo5 hmkenzo4 hmkenzo3 hmkenzo2 hmkenzo 1020

Még több ruháért katt ide.

 

Itt van még jó kis kontent