Színátmenetes frizurák barna hajúaknak

Szerző: Brooke

Imádok barna lenni. Az egyetlen gondom az volt vele, hogy korábban azt hittem, az olyan színek, mint a rózsaszín vagy a kék, soha nem fogják olyan szépen befogni a hajam, mint a szőkéket. Meg azt is gondoltam, hogy nekem, ha akarnám, se lehetne szivárványos hajam anélkül, hogy ne szőkíttetném ki az egészet. Pedig de.

Mert a barna-szőke ombre már kezd némiképp unalmas lenni, és persze még mindig divat, de ahogy a trendek változnak, úgy a hajfestési (és hajvágási) módszerek is új életet lehelnek a változatos női hajkoronákra, nap mint nap.

tumblr_mr2b1dfqtp1sa6ktlo1_500

Ebben pedig az a jó, hogy még akkor is ki lehet hozni valamiféle különleges színt a hajadból, ha az tök barna, és úgy érzed, semmit nem lehet vele kezdeni, mert nem kell platinaszőkére váltanod, hogy kapjon valami színt. Ha meg szerencsés vagy annyira, hogy világosbarnás a hajad, simán befogják majd a színes festékek. Oké, kicsit erős kijelentés, de a fodrászod majd segít.

Szóval, ha az őszi szürkeséget valami extra frizkóval akarod megtörni, meg még a színes dolgok is bejönnek, hagyd az uncsi szőke hajvégeket. Itt van pár kép inspiráció gyanánt, hogy elhidd, a barna hajhoz is illenek a merész színek.

Köszi, PopSugar!

 

Hallo!

Ha nem olvastad, oder elfelejtetted volna: október végéig kedvezményt adunk minden átmenetes hajfestésre (ombre, balayage, sombre). Itt írtunk róla bővebben, de a részleteket megtalálod a hivatalos oldalunkon is. Foglalni a telefonszámunkon tudsz:

70/7705460

A lenti például nálunk készült. *wink*

dsc_4216_selected_1920px_retus_logo_kicsi

Itt van még jó kis kontent