Hairstyle

Kaktuszhajat szeretnél-e?

By  | 

Mert ha igen, akkor itt van a legújabb hajfestési módszer, amit neked találtak ki. Egyre több fodrász inspirálódik a természetből, a most következő hajszíneket gyönyörű, színes kaktuszok ihlették.

Asheton Silvers nagyot dobbantott, amikor színes kaktuszok inspirálta hajfestéséről pakolt fel képeket Instagramra. Elsőre kicsit furán hangzik, viszont az eredmény kivételesen szép. Ha bírod a színes loboncokat, legyen az szivárványos ombre vagy a pumpkin spice latte haj, ez a hajszín is tetszeni fog. Erről van szó:

A kaktuszok pedig nem csak zöldek, és sokszor még csak nem is egyszínűek. A zöld ombre az alap, de a rózsaszín, a piros, a sárga és a világosabb árnyalatok mellett az olyan erős színek, mint a lila vagy a sötétkék is megjelennek.

Lindsay Racca például ilyen szépséget alkotott:

 

Itt van még néhány kép, hogy te is elvarázsolódj

Cosmic Green ?✳️ Vivid Studio by Lindsay Racca (@hairbylindsayracca) által közzétett fénykép,

Via Hello Giggles

 

Hallo!

Közben mi is megnyitottunk Budapest VI. kerületében. A hivatalos oldalunkon több infót is találsz, ha pedig foglalnál, érdemes csörögni:

70/7705460

Készítünk például ilyeneket. *wink*

dsc_4216_selected_1920px_retus_logo_kicsi

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.