Ennél menőbb nem leszel. Kingsman-cuccok a Mr. Porternél.

Szerző: beautyFY

Két adag néznivaló a hét elejére.

Kingsman-kollekció. Olyan is.

A Mr. Porter kijön egy Kingsman-szériával, amit ezúttal a − szerintünk baromira jó − mozi második epizódjának apropóján dobnak be. A film alkotóinak (például a kosztümfelelős Arianne Philipsnek és a rendező  Matthew Vaughnnak) a közreműködésével összerakott kollekció teljesen a brit hagyományok szerint, Angliában készül a mandzsettától a varrásig.

kingsman_gif

Két tulajdonságát emeljük ki:

#1 Módfelett menő

#2 Módfelett drága

Utóbbi olyannyira igaz, hogy egy szaros nyakkendő 50 000, egy kulcstartó 30 000, egy ing (amit egyébként a 130 éves Turnbull & Asser gyárt) 100 000, egy zakó 400 000 forintnak megfelelő font. Ha nem hiszed el, itt bogarászhatsz is a keményen dolgozó magyar kisember shopjában, a Mr. Porteren. Cserébe nyilván minőségi darabok, értő kezek által szabva és kivitelezve, remek anyagokból, meg hát így néznek ki:

mrporter_kingsmen_nagy_04 mrporter_kingsmen_nagy_01 mrporter_kingsmen_nagy_02 mrporter_kingsmen_nagy_03

Ha még mindig nem győzted meg magad arról, hogy a teljes egyetemi iskoláztatásod költségét egyetlen titkosügynök-szettre kell elköltened, két dolog azért jusson eszedbe. Az egyik, hogy a film tanulsága szerint a főhős a végén ténylegesen magáévá teheti a kiszabadított hercegnőt, a másik, hogy a megfelelő öltözékben ilyeneket tudsz:

 

Lookbook télire

A nagyszerű TheFashionisto.com számolt be róla, hogy a koreai divatlap, a Noblesse magazin összedobott egy kis albumot téli felszerelés témájában. Elég oké lett. A modell egy szerencsés alkatú, brazil gyerek (Gilberto Fritsch), a cuccait pedig olyan márkák ruháiból válogatták össze a shoothoz, mint az Ermenegildo Zegna, a Berluti és a Bottega Veneta.

fritsch_06_e

fritsch_05_e

fritsch_01_e

fritsch_02_e

Elég jók lettek a képek, és visszaköszön rajtuk néhány pompás bölcsesség abból is, amit mi nyomatunk elég intenzíven a tél közeledtével. Például, hogy öltözködj rétegesen, ne parázz kalapot venni, kombináld az anyagokat és a textúrákat bátran. Meg a sál is jó dolog, egyébként.

Itt van még jó kis kontent