Képekkel mutatjuk: MINDENKINEK jobb a szakáll

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Itt a Movember. Hanyagold a borotvát, bro!

A pőre igazság az, hogy a tök simára borotvált arc divatja erősen múlni látszik, amit nem az öltözködési szokásaidat öncélúan befolyásolni óhajtó, az utca divatjától messzire esett high fashion cézárok mondanak, hanem a kőkemény tények.

jon_snow_gif

A nők bizony az esetek többségében (még ha nem is mindig, és nem is mindegyikük) vonzóbbnak tartja a szőrös arcot, ez van. Még egy ok amellett, hogy te is részt vegyél a Movemberben, ebben az igen szimpatikus kezdeményezésben, ami még 1999-ben Ausztráliából indult, és aminek a célja, hogy egy teljes, borotválkozásmentes hónappal hívják fel a figyelmet a rohadék

prosztatarák veszélyeire.

Nincs is itt helye humornak, sajnos nekem is vitte már el ismerősömet (nyugodj békében, Chris!) ez a kurva betegség. Rohadjon meg.

Növessz a jó ügyért!

Ha csatlakoznál a mozgalomhoz, sok dolgod nincs, egyszerűen csak el kell felejtened a borotvát pár hétre, és férfiasságod terebélyes szimbólumával pózolni vitézül. Amennyiben nem vagy biztos a dologban, és ez a cikk sem győzött meg arról, hogy jót tesz, akkor egyszerűen nézd meg a lenti képeket, amiket a Boredpanda gyűjtött össze bizonyítandó, hogy mindenki jobban néz ki arcszőrzettel. Íme a bizonyosság:

hemsworth_08 hemsworth_09 hemsworth_10 hemsworth_11 hemsworth_12 mov_13 mov_14 mov_15 mov_16 mov_17 mov_18 mov_19 mov_20 mov_21 mov_22 mov_23 mov_24 mov_25 mov_26 mov_27 mov_28 mov_29 mov_30 hemsworth_01 hemsworth_02 hemsworth_03 hemsworth_04 hemsworth_05 hemsworth_06 hemsworth_07

Az eredeti összeállítást még több meggyőző fotóval megtalálod a nagyszerű Boredpanda cikkében.

Ha meg az a gondod, hogy nem találod a legjobb típust az arcodhoz, akkor íme némi támpont, itt meg pár másik.

Itt van még jó kis kontent