Virágmintás nadrágkosztüm lesz az új divat?

Szerző: Brooke

A virágminta évek óta hódít a divat világában, és bár a tavasz meg a nyár jut eszünkbe róla, azért ősszel sem kell nélkülözni a virágos kiegészítőket, ruhadarabokat. Pont hogy ezekkel lehet egy kis vidámságot csempészni a szürke hétköznapokba.

Karlie Kloss egy 24 éves amerikai modell, aki manapság kicsit sem szokatlan szettben jelent meg nemrég. Divatbemutatókon egyáltalán nem meglepő, hogy a kifutón vonuló modellek hétköznapi viseletre egyáltalán nem ajánlott ruhakölteményekben jelennek meg. Karlie Kloss levonult a kifutóról, és hétköznapivá tett egy virágos nadrágkosztümöt.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 03:  Karlie Kloss is seen in West Village on November 3, 2016 in New York City.  (Photo by Alessio Botticelli/FilmMagic)

Mikor először megláttam, a Kenzo x H&M-kollekció mintás szettjei jutottak eszembe, amikről itt írtam korábban. A look amúgy nagyon bejön, munkába tök jól néz ki, végre nem az unalmas fekete kosztüm, fehér ing szerelés, amit minden második emberen látni. A virágok feldobják, vidámmá teszik a kinézetét. Nőies, könnyed, és az őszi szürkeség tökéletes ok arra, hogy színesbe öltözködj.

Ha eddig azt hitted, a virágmintás cuccokat nem lehet viselni, itt van bizonyítékként Karlie.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 03:  Karlie Kloss is seen in West Village on November 3, 2016 in New York City.  (Photo by Alessio Botticelli/FilmMagic)

Köszi, Hello Giggles!

Itt van még jó kis kontent