Rihanna x Manolo Blahnik

Szerző: Brooke

High fashion témában nem nagyon írunk itt, mert sem a saját, sem más szívét nem szeretnénk fájdítani túlárazott cuccokkal. Egy-két dolgot viszont mi is felkapunk, ha érdemes. Most ez történt.

Örültem, amikor a teljesen hétköznapi és megfizethető ruhákat forgalmazó H&M olyan brandekkel kollaborált, mint az Alexander Wang vagy a Balmain. Menő volt, meg jól néztek ki a ruhák. Idén a KENZO márkával dolgoztak össze olyan felsőket és cipőket az üzletek polcaira pakolva, mint ezek itt.

Ebben az évben a Puma is felkérte Rihannát, hogy tervezzenek pár közös lépőt. Amy írt róluk, itt olvashatod. Most meg itt egy újabb kollaboráció. A spanyol Manolo Blahnik egy luxusmárka, cipőket, táskákat és mindenféle szépséget ad el jó drágán, jó gazdag embereknek. Rihannával már másodszorra dolgoztak együtt, az eredmény pedig 3 (!) egyedi és különleges, na meg persze szőrös csizma.

rihanna1-e1479134206915A fenti lépő egy velúr szépség, Fallon néven dobják piacra. Járni benne nem hiszem, hogy túl könnyű, de Rihanna biztosan megoldja majd, mert ő Rihanna. A lenti képen pedig az „Alexis” névre hallgató, elefántcsont- vagy kávészínű darab vehető jól szemügyre, ami egy átdolgozása az előbbi sötétbarna csizmának.

Szép szőrös mindkettő, és nagyon kétlem, hogy nem valódi állati szőrből készültek volna.

rihanna2-e1479134286682

Egy Rihannával készített kollekció sem lenne teljes térd fölé érő csizmák nélkül, szóval egyértelmű volt, hogy a cipők között lesz egy fekete, hosszú szárú tűsarkú is.

A limitált darabszámú csizmák elérhetők lesznek világszerte néhány Manolo üzletben, de a weboldalukon is lehet majd rendelni. Ha nem tudod mire költeni az elmúlt fél évben összegyűjtött fizetésed, vegyél egy Rihanna x Manolo Blahnik szőrös lábbelit. Körülbelül 1000 dolcsiba kerül majd egy pár, mert persze minőségi (és valószínűleg kicsit sem állatbarát) cuccok ezek.

dominique

Köszi, The Fashion Spot!

Itt van még jó kis kontent