Parka-útmutató télre, hogy ne legyél tucat

Szerző: Brooke

Ha nem lóg a szekrényedben legalább egy zöld színű parka, nem is foglalkozol annyit a divattal, mint azt gondolod. Vagy épp ellenkezőleg. Annyira nem akarsz tucat lenni, hogy inkább passzoltad az unalomig látott és hordott télikabátok egyik legnépszerűbb darabját.

A parka az a kabát, ami NAGYON meleg, belül szőrös, kicsit hosszabb fazonú, a derékrésznél pedig meg van húzva az anyaga. Nagy zsebei vannak, hatalmas, szőrös kapucnija, általában a sötétzöld és a khaki különböző árnyalataiban kapható, de van belőle sötétkék és fekete is. Igen, tuti, hogy van ilyen kabátja valamelyik barátnődnek, vagy épp neked.

Nekem is van, szeretem-imádom, mert meleg és puha, meg amúgy jól is néz ki, könnyen lehet kombinálni nagyjából bármivel. Az egyetlen gond vele, hogy minden második nő ebben jár télen. Aki nem, az tudatosan mond nemet a parkára.

7e488e822fe95f3d_how-to-look-fashionable-in-a-parka-8-copy
Ez is tipikusan az a ruhadarab, amit fel lehet dobni. Ahogy telnek az évek, úgy próbálják a tervezők különlegesebbé tenni egyik-másik kabátot, ami azért jó, mert így viszonylag kicsi az esélye annak, hogy az a típus, amit te viselsz, szembejön veled az utcán. Mutatok 2 tippet arra, hogyan tudod stílusosan hordani a téli kedvenced.

1. Keress olyat, amilyen másnak nincs

Mondjuk legyen más színű a szőr a kapucniján, legyenek kisebbek a zsebei, de mostanában nagyon megy az öves verzió is. Jól is néz ki, meg viszonylag (most még) egyedi is, szóval nem fogsz mellélőni vele. Plusz, ha a zöld helyett valamilyen más színű parkát veszel, még egyedibb lehetsz, mivel mindenki (tényleg mindenki, én is) a zöld árnyalatokat kedveli.

2. Öltözz hozzá másképp

Hagyd a belül szőrös mamuszcipőket, inkább vegyél fel egy menő bakancsot vagy hosszú szárú csizmát. Mivel a kabát alapvetően elég laza, egy csinos lábbelivel könnyen nőiessé teheted a megjelenésed. Hagyd az oversized pulcsikat, mert nemcsak összenyomnak, de még fiús(abb) is leszel tőlük. Jöhet valami basic cucc, ami kellőképpen tükrözi, hogy nő vagy.

Fényes nadrág vagy farmer, egy aranyos válltáska, hullámos vagy fonott haj, és máris jobban nézel ki, mint a többiek.

429d1bd6ce2a728a_how-to-look-fashionable-in-a-parka-2

923abb77e1337d9c_how-to-look-fashionable-in-a-parka-1-copy

2764895fca9b711e_how-to-look-fashionable-in-a-parka-4-copy

c721ba16c34c740f_how-to-look-fashionable-in-a-parka-5-copy

Köszi, PopSugar!

Itt van még jó kis kontent