Így ne szard el a szemöldököd!

Szerző: Andrej

Férfiként is szót kell ejteni pár dologról, amit bár gázosnak érezhetsz, hidd el, kicsit sem az. Viszont ha kérdések és segítség nélkül ugrasz bele a témába, könnyen olyan végeredményt kaphatsz, amilyet nagyon nem szeretnél. Ilyen topik a szemöldökszedés. Bár biztosan vannak, akik a feminin kilengés netovábbjának tartják, de ha odafigyelsz, egy férfias, mégis ápolt külsőt nyerhetsz pár nagyon egyszerű finomítással. Ha már elgondolkodtál azon, hogyan formálj a szemöldöködön, de még hiányzik a kezdő löket, olvasd el a cikkünket, és bátran vágj bele!

NEM VAGYUNK UGYANOLYANOK, BRO

Egy dolog azonban fontos, ha az ember rászánja magát a szőrtépdelésre. A férfiaknak és a nőknek máshogy kell szedni a szemöldökét. Sokszor látni, hogy egy viszonylag férfias egyednek jobban ki van szedve, mint a mellette álló barátnőjének. Épp ezért most megmutatjuk, hogy szedd ki a szemöldököd úgy, hogy a hatása természetes és ápolt legyen. 

maxresdefault

Nem árt, ha tusolás után kezdesz bele az akcióba, így puhább lesz a bőröd, könnyebben megy majd a szedés. Vagy ha kozmetikushoz mész, akkor ne lepődj meg, ha gőzölővel megy rá a fejedre, éppen a fenti okból. Ha ez megvan, az első dolgod, hogy felfelé kifésülöd, és egy körömvágó ollóval levágod a kiálló, hosszabb szálakat. Segítségül nyugodtan használj fésűt, amivel lefelé, majd vágás után fölfelé fésülöd a szőrt.

rock_eyebrows_2k

Ezután adj formát a szemöldöködnek. A lenti rajzon láthatod, hol kell kezdődnie, hol legyen a legmagasabb pont, és hol érjen véget. Ha megálmodtad a végső formát, kezdd el kiszedni. Figyelj rá, hogy ne ess neki ész nélkül, mert könnyen beleszedhetsz ott, ahol nem kéne, és akkor Isten nem mossa le rólad, hogy erre az úrra akarsz hajazni. Haladj lassan, szálról szálra, az sem baj, ha párat kiszedsz egyik oldalon, és hozzá igazítod a másikat.

52584892d1ad3b177ae45b24f64d2a91

Ha nagyon nem bírod a fájdalmat, és emiatt sem szeretnél nyitni a tekinteteden ezzel az egyszerű módszerrel, akkor vess be más eszközt a csipesz helyett. Egyre több drogériában lehet kapni a barber shopok egyik kedvenc cuccának mintáján alapuló szemöldökborotvát, amivel akár tisztább végeredményt is kaphatsz, mint egy sima csipesszel. Ezzel is óvatosan bánj, haladj lassan vele, megfontoltan, vagy még jobb, ha a barátnőd vagy valamelyik nő ismerősöd segít neked.

Ha bővebb segítségre van szükséged, csekkold ezt a videót:

Végeredményül egy ápolt szemöldököt és egy nyíltabb, tisztább tekintetet kapsz majd.

Képek: Pinterest

Itt van még jó kis kontent