Pólóból particucc? Simán!

Szerző: Brooke

Az megvan, amikor szombaton este buliba készülsz, állsz a szekrényed előtt, és beüt a „nincs mit felvennem” érzés? Nem para, minden nő átéli ezt a pillanatot hetente legalább 39-szer.

Lehet, hogy a legunalmasabb basic cuccaidra lesz szükséged, amik megadják az outfited alapját. Mert őszintén, mi mást lehet olyan jól kombinálni, mint egy egyszerű fekete pólót? Megsúgom: semmit. Mert a kedvenc egyszínű pólód is könnyen feldobhatod nőies kiegészítőkkel, vehetsz fel hozzá flitteres szoknyát. Biztos, hogy nem lesz összevissza a megjelenésed, egy hétköznapi felsőt praktikusan viselhetsz, nagyjából bármivel.

Miért pont a partiszerelésedből hagynád ki?

giphy

Itt van néhány tipp, hogy a legunalmasabbnak hitt felsőd is fel tudd venni a hétvégi buliba anélkül, hogy túl egyszerűen néznél ki.

Szoknyával

Ez lehet flitteres vagy egyszínű ceruzaszoknya, hosszú vagy rövidebb fazonú is. A feladatod annyi, hogy olyan szoknyát válassz, ami színben és stílusban passzol a felsődhöz.

skirt

Nadrággal

Farmer-, bőrhatású vagy fényes nadrágot is választhatsz, a legjobb, ha hasonló stílusú, mint a felsőd. Bár mostanában menő a stílusok keverése, szóval neked sem tiltott. A két jobb oldali képen például egy teljesen egyszerű farmernadrághoz divatos táska (mondjuk microbag), illetve bársonykabát párosult, ám ezek is tökéletesen kiegészítik a végső lookot.

jeans

Blézerrel

Senki nem mondta, hogy a kedvenc basic felsődhöz nem vehetsz fel blézert vagy kosztümnadrágot − ami nőies, visszafogott és stílusos. A lenti képeken lévő outfitek nemcsak buliban, hanem munkahelyen is bátran viselhetők. A bőrszoknyákról ide kattintva olvashatsz bővebben, itt pedig megnézheted a stílusos nők minibibliáját.

highfashioncostume

Köszi, PureWow!

Itt van még jó kis kontent