A winter white a tél új királysága

Szerző: Brooke

Nem kőbe vésett divatszabály, de ha logikusan (és praktikusan) végiggondoljuk, fehéret felvenni télen nem épp a legszerencsésebb húzás, hacsak nem fókákat akarsz becserkészni a Déli-sarkon. Ha nincs sár, akkor esik, ha nem esik, akkor a cipőnk talpa járás közben bizton felveri a koszt a nadrágszárra.

Utóbbi a sötét színű ruhákra nézve is elég veszélyes, hát még akkor, ha hófehér naciban suhanunk dolgozni korán reggel. Tudom, mire gondolsz: „a világos árnyalatok és a fehér sokkal inkább a nyári időjáráshoz passzolnak”. Igen, igazad van. Ettől függetlenül egyáltalán nem tilos fehér felsőt vagy nadrágot felvenni télen, mert egy fekete csizmával vagy bakanccsal igencsak jól nézhetsz ki benne.

Hófehérke

Talán valami ilyesmi gondolatmenetre vezethető vissza az, hogy a 2016/2017-es tél legdivatosabb színe a winter white. Egyelőre nincs magyar megfelelője, maradjunk annyiban, hogy nem egészen törtfehér, de nem is hófehér. Valahol a kettő között ingadozó árnyalat, ami egyrészt jól néz ki, másrészt könnyen kombinálható.

Winter white cuccok, hogy értsd, miről beszélek:

Via PopSugar

Itt van még jó kis kontent