A tél slágere: burgundi szemsmink

Szerző: Brooke

Minden évszaknak megvannak a maga színei, amíg nyáron a világos, lágy árnyalatokért vagyunk odáig, addig télen a sötét és mély színeket magasztaljuk. Ilyen a burgundi is, ami évek óta az egyik legkirályabb téli színek egyike.

Öltözködésben a winter white a nyerő, hajban bármi, ami jól áll, és kicsit ombre, a sminkedre pedig ugyanez igaz. A hajszínt ugyan nem szerencsés hetente váltogatnod, a szemsminked viszont egy nap akár 5-ször is megváltoztathatod, ha elég elszánt, de inkább türelmes vagy.

873929

Ha érzed magadban az erőt és a kitartást, hogy márpedig te akkor is ilyen sminket rittyents a céges karácsonyi bulira, és megmutasd mindenkinek, milyen jó fej is tudsz lenni becsiccsentve, ezt a 3 sminket neked ajánlom, sok szerivel.

Burgundi szem és sötét ajkak

Ennél ősziesebb/téliesebb lookot aligha készíthetnél magadnak, de azért hozzá kell tennem, nem épp a kényelmes, hétköznapi viseletek egyike, meg nem is túl praktikus. Viszont tény, hogy iszonyat jól néz ki − bár nagyon sok melót bele kell raknod, és nem biztos, hogy a részeges szinglipartira ezt kéne magadra operálnod. Inspirációnak itt egy videó, a vlogger kicsit ijesztően mű, de nagyon jól sminkel. Na, tőle lehet tanulni.

Burgundi szemsmink szőkéknek

Ha eddig azt hitted, a szőkéknek nem áll jól a vöröses-barnás smink, tévedtél. Mert de, jól tud állni, ha megtalálod a hozzád leginkább passzoló árnyalatot. Ez olyan, mint a piros rúzs. Mindenkinek van egy saját színe, amit bátran használhat. A sötét száj itt is játszik, és bár elég vámpírosra sikerülhet a végeredmény, azért egy (kétórás) próbát mindenképp megér.

Füstös burgundi, nude szájjal

A burgundi amolyan vöröses szín, aminek amúgy nagyon sok árnyalata van. A lenti videóban − a fentiekhez képest − egy világosabb tónusú burgundi szemsminket csodálhatsz meg, amit természetesen műszempillával, vékony tusvonallal lehet igazán feldobni. Plusz itt a sötét ajkak helyett a nude-ot választotta a vlogger, ami azért volt jó döntés, mert a száj nem vonja el a figyelmet a szemekről.

Itt van még jó kis kontent