Hordj lilát decemberben, megmondom, miért

Szerző: Brooke

Néhány korábbi cikkben már biztosan te is kiszúrtad azokat a részeket, amikben azt javaslom, viselj bátran színeket télen. A fekete-szürke kombó örök klasszikus, viszont ezek az árnyalatok képesek befolyásolni a hangulatodat. Sajnos nem pozitív irányba.

Minden színnek megvan a maga jelentése. A sárga vidámságról, a fekete komorságról, a szürke egyszerűségről árulkodik. Én például imádom a feketét, de nem azért, mert depressziós vagyok, hanem mert csak, és kész. Viszont vannak színek, amikért odáig vagyok. Nem állnak jól, nem hordom őket, de másokon nagyon tetszenek.

large
A lila pont ilyen, akár halványabb, akár sötétebb árnyalatról legyen szó, szinte az összes változata tökéletes. Decemberre jó választás, méghozzá azért, mert a lilának pozitív ereje van. Jó hatással van a közérzetedre, feldobja a hangulatod, energikussá és produktívabbá tesz.

Növeli a kreativitásod, lelkesít, és nyugtatóan hat az idegeidre − munkahelyre egyértelműen erősen ajánlott szín, ha nem tudod elviselni a főnöködet vagy saját magadat. Hordhatod a körmeiden, a hajadon, de a felsőd is lehet lila, frankón fel fogja dobni a napod. Ha nem hiszed, próbáld ki!

Inspirációnak itt van néhány kép.

purple1

purple2

purple4

purple5

purple6

purple7

purple8

purple9

purple10

purple11

 

Via SheFinds

Itt van még jó kis kontent