A vizes hatású szemsminkről

Szerző: Brooke

Ha furcsa trendekbe botlok a neten, nem lepődöm meg már szinte semelyiken. Olyan hóbortokkal és unásig hype-olt hülyeségekkel találkozom, hogy már elég nehéz bármivel megdöbbenteni. 

Néztem egyet, mikor néhány nő táska helyett neszeszert hordott magánál, a winter white színnel első ránézésre sikerült megbarátkoznom, borotvahabbal lemosni a sminkemet viszont biztos nem fogom soha. Imádok sminkelni − néha úgy érzem, még tudok is −, éppen ezért rezzenek mindig össze, amikor új trendet fedezek fel valahol.

Vizes pacsmag

Angolul „wet eyeshadow” névre hallgat a fenti képen is látható furcsaság, ami tetszik is, meg nem is. Tetszik, mert annyira különleges, hogy ilyet biztos nem tud bárki csinálni. Nem tetszik, mert látszik rajta, hogy lehetetlen dolgozni vele, nehéz szépen elsatírozni, nagyon fényes, nagyon vizes hatást kelt.

unique-liquid-eyeshadows-to-try

Úgy készül, hogy fixáló sprayt kell összekeverni fényes szemhéjpúderrel. Nem kell sok egyikből sem, ecset segítségével könnyen fel tudod suhintani a szemhéjadra, viszont gyorsan kell dolgoznod vele, mert nagyon nehéz elsatírozni. Ez már tényleg a sminkelés netovábbja. Úgy keress rá Instagramon, hogy #weteyeshadow, és jó néhány képet találsz majd a hashtag alatt.

A képek közül itt vannak a legjobbak

Itt van még jó kis kontent