Gigi Hadid inspirálta hétköznapi szettek

Szerző: Brooke

Gigi Hadid az elmúlt néhány évben futott be, és a divatipar legújabb üdvöskéje Kendall Jennerrel karöltve kerül a világ legnevesebb címlapjaira, hétről hétre. Ha van modell, aki ért ahhoz, hogyan kell felöltözni, akkor az ő.

A szupermodell jelzőtől még igencsak messze áll a két hölgyike, azt viszont egyhangúan kijelenthetjük, hogy a lányok (és stylistjaik) olyan pompás stílusérzékkel vannak megáldva, amiről mi, halandók csak álmodozunk. Tudom, tudom, nem szép dolog high-fashion cuccokról cikkezni, mert nekünk, átlagosoknak nem adatott meg az a luxus, hogy naponta cserélgessük a Prada és Gucci táskánkat.

Értékes tárgyaink ugyan nincsenek, internetünk viszont van.

Ez egyenlő azzal, hogy Gigi Hadid összes stílusos ruhadarabját végignézhetjük, elleshetjük a praktikáit és azokat az apróságokat, amiktől egy modell modell lesz.

tumblr_o30om4qsgp1u6hf4qo1_400

Mivel a fast fashion márkák a luxuscuccokat koppintják, nincs túl nehéz dolgunk. Valamelyik üzletben úgyis megtaláljuk azt a kifutón bemutatott ruhadarabot, aminek a majdnem tökéletes mása ott lóg a kirakatban, elérhető áron.

1. Egyszerűen kényelmes

A farmer és ing kombinációja munkába és suliba is jó választás, mivel kényelmes és egyszerű. Nem hivalkodó, nem szexi, mégis tud csajos lenni mondjuk egy hosszú szárú csizmával, vagy iszonyat laza, ha bakancsot veszel fel hozzá. Neccharisnya farmerral? Simán jöhet, katt ide, ha inspirálódni szeretnél.

gigi_hadid_nike_sneaker_rohrenjeans_kaschmir_mantel_bluse_gestreift_blau__medium

2. Lazán csajos

Ki mondta, hogy a szőrös, „gazdagnős” bunda nem passzol egy fehér felsőhöz és szaggatott farmerhez? Egyszerű és divatos úgy, hogy közben a bunda feldobja, a szakadt nadrág pedig lazává teszi. Munkába és suliba is jó választás.

22fdd27ade26659540fbbbe00f3da0a9

3. Lazán csajos 2.0

Talán 10 évvel ezelőtt még gáz volt hófehérben járni-kelni az utcán, 2016/2017-ben viszont egyre menőbb. A fehér − nyilván − megy a fehérhez, ezt a bravúros kombót aztán fel lehet dobni arany kiegészítőkkel, vagy ahogy Gigi is tette, leopárdmintás cipővel.

e7615afc93fb6669f963a911c07351d4

4. Vissza a ’90-es évekbe

A skinny farmernadrág úgy néz ki, még jó ideig divatos lesz, amiért egy percig sem bánkódunk. Ennél praktikusabb megoldás aligha létezik, ha egyszerű outfitet szeretnél. Dobd fel egy színes pulcsival, cicás napszemüveggel és menő bakanccsal, egyből felidézheted az emberekben a ’90-es évek szabadságának feelingjét.

gigi-hadid-in-a-mtv-sweater-out-in-new-york-11-02-2016_6

5. Klasszikusan csinos

Egy csinos ruha minden nő szekrényében ott lóg, és vár az alkalomra, hogy felvegyék. Ha a visszafogott színekre szavazol, vagy ha a kedvenc kisfeketédet még hétköznap is simán magadra kapod, vállalj be egy világosabb színt. Mondjuk sárgát, ami majd nyáron masszívan jól jön, akár buliba, akár munkába készülsz.

331c584c68920e3c7d87c960ec67aec8

6. Grunge a legjavából

A grunge laza és bohém, imádjuk, mert tulajdonképpen mindent megenged. Felvehetsz farmert farmerral, chokert arany napszemüveggel, variálhatod a stílusokat dögivel. Könnyű dolgod van, mert nem kell azon kattognod, mi mihez passzol. Jöhet a vintage és a fekete, bármelyik üzletben megtalálod a neked való cuccokat.

090816-gigi-hadid-plaid-pants

Via Her Campus

Itt van még jó kis kontent