5 divattrend, ami meghatározta 2016-ot

Szerző: Brooke

Chokerek, térd fölé érő csizmák, winter white − csak néhány azon trendek közül, amik agyon lettek hype-olva 2016-ban. Nem véletlen, egyik-másik tényleg elég menő. 

Összeszedtem 5 olyan trendet az elmúlt időszakból, amik jelentősen meghatározták 2016-ot. Van itt 4 divat meg 1 körömtrend, de ez még korántsem az összes témába vágó dolog, amivel szembe találtad magad két Facebook-görgetés között idén.

selena-phone-gif-jc
Choker

Erről még én is írtam (katt ide), mert hihetetlen volt, hogy a ’90-es évek egyik legmenőbb kiegészítője milyen gyorsan vált újra borzasztóan divatos darabbá. Kettőt pislogtunk, és már ott is volt mindenhol. Az üzletekben, az Instán, de még a Pinterest is csak a chokeres képeket dobta fel ajánlottként. Nem is meglepő, hiszen ez az elmúlt évtizedek egyik legvagányabb kiegészítője.

choker

Nude színek

Évek óta hódítanak a divat világában, olyannyira, hogy minden nyáron előtérbe helyezik őket a divatlapok, mert népszerűek, neutrálisak és praktikusak (színvilágilag), amik bárhol, bármikor viselhetőek. Akár körmökről, felsőkről vagy sminkről legyen szó, egy jól eltalált nude árnyalat tutira befutó. Nemcsak 2016-ban, hanem 2017-ben is az lesz.

nude-shoes

Hosszú szárú csizmák

Ennél nőiesebb megjelenést már csak egy bundás kabáttal érhetnél el. Nemrég írtam arról, milyen csizmákat muszáj beszerezned télre. A must have lábbeliket ide kattintva találod, még a tél közepén sem járunk, nem késtél el a vásárlással. Plusz, ott vannak még a bársonycsizmák, amik 2016-ban lettek durván felkapottak.

boots-high-brown-winter

Holografikus körmök

Amikor körömtrendekbe futok, mindig érzékenyen érint a téma. Szeretem az egyszerűséget, de még az unikornisos köröm is megtetszett egy idő után, bár soha nem kéne. Ellentétben a holografikus körmökkel, amikért odáig vagyok. Pár hónapig még különlegesek, aztán tucattá válnak. Még most kell kihasználnod az alkalmat, és ha bejön, próbálj rá a holografikus szájfényre is.

holographic-nails

Winter white

Ha már tél van, mindenképp említést kell tenni a hófehérségről. Hál’ istennek, hogy idén a No. 1 szín a winter white lett, amiről ide kattintva olvashatsz bővebben. Maradnál a feketénél? Az jó, mert én is, és inkább variálom a fekete pólóimat, ha van rá lehetőségem.

winterwhite-660x400

Itt van még jó kis kontent