Szakállékszer teszi a modern vikinget

Szerző: Andrej

Az van, hogy vikingnek lenni elég király lehetett. Erre abból az egyszerű tényből következtetek, hogy az elmúlt évek alatt egyre közelebb kerültünk ahhoz, hogy még a városi férfiak is úgy nézzenek ki, mint az egykori harcos skandinávok. Hosszú szakáll, hosszú haj, fonás, és itt a teljességhez vezető út vége is: A SZAKÁLLÉKSZER! 

viking-beard-beads-leif

Bizony, a vikinges külcsín, a vandál tekintet ezzel teljessé lett. A kiegészítő alkalmazása nem nagy truváj, szinte bármelyik harci boltban bizsusnál kapni aprócska szakállbavalókat.

beards-jewelry-3-1

Go home, divat, you’re drunk!

Nem is kell más hozzá, mint az ékszer és a megnövesztett arcszőr. Ezt aztán már variálhatod, ahogy szeretnéd: rasztázva, befonva, szabadon engedve, akárhogy hordhatod, a lényeg, hogy a csillogó, feltűnő vagy éppen csak megcsillanó kis ékszer benne ragyogjon.

nordic-biker-celtic-triquetra-beard-jewellery-new-range

Barbárszimbolika

Egyelőre nem igazán érezzük a létjogosultságát, vagy inkább az égre kiáltva kérdezzük, hogy „miért?!”. De oké, elfogadjuk, hiszen láttunk már furcsaságokat, amik később óriási lázzá nőtték ki magukat.

Ki tudja? Talán januárban már én is monszter szakállból kikandikáló, látványos csüngőkkel kezdem az évet. Elvégre egyik nagy kedvencem, Gian Luca Vacchi is évek óta hord különböző szakállbavalókat. Lehet, tud valamit a kisöreg! És ti? Bevállalnátok?

vacchi-e1394541547409

 

Itt van még jó kis kontent