Hairstyle

12 frizura szilveszterre

By  | 

Mindjárt itt az év vége, pár óra, és 2017-et írunk. A kötelező szilveszteri buli idén sem maradhat el, bármennyire is mondogatod magadnak, hogy téged ez a sztori aztán semennyire nem érdekel. Ha meg már szombat este és buli, meg alkoholizálás (ki az a “mérték”?), búcsúztasd az évet önmagadhoz méltóan, kreálj valami szuper sérót a fejedre.

beautyfy-banner-600x300-noi

Hajszíntől és hajhossztól függetlenül a lehetőség mindenkinek adott, hogy valami csodát varázsoljon a hajából. Akármennyire is macerásnak éled meg reggelente a copf elkészítését, azért elég nagy boldogsággal tölt el, amikor jól sikerül. Add meg az esélyét annak, hogy 2016 utolsó napján összejön a dolog.

1. Fogd össze, akárhogy

Nem kell hozzá mesterfodrásznak lenned, hogy egy csinos, de egyszerű lófarkat készíts magadnak. Fogd össze alul a hajad (vagy fond be két copfba), rakj bele egy különlegesebb hajgumit vagy hajcsatot, és máris feldobtad vele a fejed.

hair-nye-1

De akár egy egyszerű konty is jöhet, katt ide, és nézd meg, hogyan készítheted el villámgyorsan. Ha inkább a klasszikus verziót választod, ide kattintva érsz el egy videót, amiben lépésről lépésre bemutatja a vlogger, mit és hogyan kell csinálnod. Át akarod táncolni magad 2017-be? Ez lesz a tökéletes frizura hozzá. Nem zavar, nem idegesít, nem melegít.

hair-nye-4

2. Fond be, akárhogy

Az előző pontban már esett szó a fonatokról. Nem csak a fesztiválszezonra készítheted el magadnak a szépséges fonatokat, és csak hogy tudd, rengeteg tutorial van segítségedre YouTube-on. Például itt van egy, de korábban már mi is írtunk a témáról. Király, csajos, és még mindig jobb, mintha azért kéne izgulnod, hogy a szögegyenes hajad már nem szögegyenes.

hair-nye-5

3. Hagyd kiengedve, akárhogy

Te lehetsz a világon az egyik legszerencsésebb nő, ha a hajad anélkül is megfelelően áll, hogy bármit is csinálnál vele. A természetesség elengedhetetlen (és egyetlen) lépése, hogy nem lépsz semmit, csak úgy hagyod az egészet, ahogy van. Akár egyenesen, akár hullámosan, mindenhogy nyerő megoldás.

hair-nye-6

4. Göndörítsd be, akárhogy

A #beachwaves névre hallgató, gyönyörű hullámokat percek alatt a fejedre varázsolhatod. Ha nem szeretnél a hajgöndörítővel szenvedni, hajmosás után töröld meg a hajad, fogd össze egy laza kontyba, és várd meg, amíg megszárad. Csodaszép hullámokat kapsz majd, amelyek nemcsak tartósak, de még természetesek is lesznek.

hair-nye-2

5. Egyenesítsd ki, akárhogy

A szögegyenes haj akkor marad szögegyenes, ha a tincseid alapból nem hullámosak. Felesleges viszont hosszú perceken át kínoznod magadat a hajvasalóval, mert ha be akar majd göndörödni, úgyis be fog. Annyit tehetsz, hogy körkefével szárítod meg a nedves hajad.

Ezzel már alapból adsz a frizurádnak egy tartást, formát, amin a vasalóval már csak egy kicsit kell javítanod. A végeredmény tartósabb és szebb. A gyilkos hibákról, amiket elkövethetsz hajvasalás közben, itt olvashatsz bővebben.

hair-nye-3

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.