Így égették magukat a sztárok MySpace-en

Szerző: Brooke

A múlt így vagy úgy, de mindannyiunkat kísért. Gondolok itt most olyan világsztárokra, akik annak idején (értsd: a 2000-es évek elején) földi halandóként még a MySpace-en élték az életüket. Mert volt élet az Instagram előtt.

Méghozzá nem is akármilyen. Többek között Katy Perry, Lana Del Rey, Tom Hardy és Taylor Swift korábbi MySpace-profilja is belekerült a The Guardian gyűjtésébe. Összeszedtek néhány ismert arcot, korábbi adatlapot és ma már kevéssé vállalható képet. Az átlagemberekből lett sztárok is csak emberek, itt az élő példa.

giphy

Taylor Swift

Taylor decemberben lett 27 éves, azóta rengeteg díjat zsebelt be. Ott van például a Blank Space című slágere, a klipet 2 milliárdszor nézték meg, de a Bad blood a maga 1 milliárdos nézettségével is elég nagy dicsőséget hozott a fiatal énekesnőnek.

18 évesen ebben a sárga pólóban még kicsit sem volt akkora májer, mint manapság. Elnézzük, Taylor, mert aranyos voltál.

taylor-swift-myspace

Katy Perry

A világ egyik legismertebb énekesnője Katy Perry, aki (habár nálunk nem annyira pörög mostanság) még mindig rendkívül jó számokat pakol a közönség elé. A profiljáért katt ide, ahol még a 2008-as fellépéseinek a listáját is megtalálod. Nem mai darab, az is biztos.

myspace_perry

katy

Tom Hardy

Tom Hardy napjaink egyik legkirályabb színésze és egyike a legstílusosabb arcoknak. Na, hát van itt pár régi MySpace-fotó.

tom_hardy_myspace_01

tom_hardy_myspace_02

tom-hardy-myspace

Lana Del Rey

Lana konkrétan semmit nem változott az évek alatt, a szőkéből lett barna hajú énekesnő mosolya pont olyan a régi képein, mint 2017-ben. Az adatlapját ide kattintva éred el, a szöveget ne nagyon akard elolvasni, mert belebolondulsz, mire a szemed megszokja az elég érdekes dizájnt.

lana_myspace

Amúgy Lana Del Rey MySpace-profilja a „The rich whores” névre hallgat (no comment), és hivatalosan Lizzy Grantként (az eredeti nevén) volt fent.

lana-del-rey-myspace

Harry Styles

Az énekes „helyesfiúcska”, aki a One Direction oszlopos tagjaként lett ismert. Valószínűleg sztársága előtt elfelejtette letörölni magát a közösségi oldalról, ahol olyan igazán ötletes képek találhatók róla, mint mondjuk ez itt:

harry-styles-myspace

Just like us

Szóval ennyit tesz, ha 5 fodrász, 3 sminkes, 4 stylist és 10 fotós dolgozik (naponta) azon, hogy a sztárok a legjobb arcukat mutassák a népnek.

Ha érdekel még Kim Kardashian Princess Kimberlyként, vagy a 16 éves Jenner tesók (Kyle, Kendall), akkor klikk ide.

Itt van még jó kis kontent