BeautyHack

Visszatérő hajtrend a ’80-as évekből

By  | 

A ’80-as évek egyik legmenőbb frizurájából ismét trend lehet, hiszen az elmúlt napokban már több helyen is belefutottam olyan hírekbe, amikben a cikkcakkhajakról írnak.

 

beautyfy-banner-600x300-noi

 

Amikor 10 évvel ezelőtt kiment a divatból a trapéznadrág, álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ismét trend lesz. A trapéznaci mellett ott van még a ’90-es évek kiegészítője, a choker, ami szintén egyik napról a másikra tért vissza. Hajakból sosincs hiány, így nem meglepő, hogy az amerikai Glampalm márka piacra dobta legújabb hajformázóját szerény 220 dolcsiért (kb. 65 000 forint).

Itt egy videó arról, hogyan készül:

A kreppelt haj 2017-es verziója. Megmondom őszintén, annyira nem nyűgözött le a végeredmény. Mert ha ránézel, egyből az jut eszedbe, hogy 2 centinkként meg van törve minden egyes tincs − hajkínzás lvl 99. Ariba Pervaiz, a hajformázó megálmodója attól félt − írja a PopSugar −, hogy a haj végül inkább göndör lesz. Ehhez képest hegyes “szögek” teszik egyedivé és dússá a frizurát.

Bevállalnád?

Brooke

A Viva La Femme! szerkesztője. Szeret kávézni, olvasni és írni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarja váltani a világot, és a legrosszabb, hogy el is hiszi, hogy ez megtörténik egyszer. Aktívan él a szarkazmussal, és jól dob mezőnyből.