Ezekre már nem lesz szükség 2017-ben

Szerző: Brooke

Trendek, amiket akárhányszor meglátsz, csak annyit kérdezel: miért? Felesleges hülyeségek keringtek 2016-ban az interneten, amikre semmi szüksége a legtöbb, egészséges ízlésű embernek.

Néhány sminktrendtől érzékeny búcsút kell vennünk idén, és akad a divat más területein is pár dolog, amik megértek az elköszönésre. Mielőtt azonban örökre feledésbe merülnének, elevenítsünk fel egyet-kettőt közülük, mert bár néhány nap erejéig felkaptuk, de aztán el is felejtettük őket. Kíváncsian várjuk, mit tartogat a szépségápolás terén a 2017-es év.

dygdx

#1 Szőrös körmök

Mindenki Facebook-feedjén megjelentek az elég fura kinézetű szőrös körmök, hál’ istennek, hogy máshol nem futottunk bele ezekbe a csúnyaságokba. Persze, néhány divatfotón „jól” néztek ki, de összességében érthetetlen a dolog. Ide kattintva olvashatsz erről bővebben.

fur-nails-trend-2016

#2 Életveszélyes cicaszemek

A szépségért meg kell küzdeni, nem meghalni miatta. Oké, erős túlzás, de ha emlékszel arra a cikkünkre (katt ide), amiben hasznos trükkökről írtunk cicaszemkészítés terén, akkor ezzel a késes „praktikával” kapcsolatban is derenghet valami az emlékezetedben. A kérdés adott: miért?!!

13046144_1213138958715927_2016253518_n

#3 Erős highlight

2016 volt az az év, amikor a kontúrozás beleégett minden sminkelni imádó nő napi rutinjába. Mind egyformán kezdtük. Először csak buliba, néha-néha hétvégére, randira és szelfizéshez.

Semmi nem tiltja a hétköznapi kontúrozást, a bronzosítás szinte már alapfeltétele a viselhető, mindennapi sminknek. Kivéve, ha úgy csinálod, ahogy nem kéne. Túl erősen, mint mondjuk Kylie Jenner sminkese… Hát igen, néha még a nagyok is durvát hibáznak.

ap_france_cannes_lions-1

#4 Értelmetlen kontúrozás

A legújabb, hogy egyre többen kontúrozzák olyan testrészüket, amit amúgy egyáltalán nem kéne. A mellkontúrra még azt mondom, oké, optikailag kicsit tényleg növeli a kosárméretet, de full felesleges. Ahogy a lábkontúr is. Miért kell pazarolni a drága sminkcuccokat?!

Annyira maradi vagyok, hogy szerintem a smink még mindig az arcra való.

Itt van még jó kis kontent