Amikor egy 74 éves a legmenőbb az Instagramon

Szerző: Brooke

Nem könnyű a mai világban egyedinek lenni, mert az utcán járva sokszor tényleg úgy érzed, mindenki ugyanazokban a cuccokban jár, ugyanúgy néz ki, ugyanúgy lopja más stílusát. Kivéve egy 74 éves nénit, aki nem csupán stílusos, de még vagány is.

Több mint 4 000 követővel a háta mögött Suzanne Gold (@beadygurl) az egyik legtrendibb és legmenőbb idős hölgy a közösségi oldalon.

A 74 éves nő a Telegraphnak adott interjút, amelyben így mesélt a divat iránti kezdeti érdeklődéséről:

A 2000-es évek elején tetszett meg egy barátom outfitje. Megkérdeztem, honnan szerezte a ruhákat, majd kiderült, egyetlen ilyen üzlet van, az is épp New Yorkban. Felkerestem a helyet, ahol egyből beleszerettem a szokatlan ruhadarabokba. Úgy éreztem, mintha az üzlet beszélne hozzám, én pedig egyből otthonra leltem benne.


Suzanne 2015-ben regisztrálta magát az Instagramra, azóta is tiniket, bloggereket és vloggereket megszégyenítő stílusérzékkel pakolja fel magáról a képeket. Tavaly például 368 különböző képére kapott összesen több mint 53 ezer lájkot.

A 74 éves néni ismertetőjegyei közé tartozik piros haja és szintén piros szemüvege, amellyel egyből mosolyt csal minden követője arcára. Egy hosszabb interjút ide kattintva találsz.

Itt az élő példa arra, hogy a stílusosság nem korfüggő.

Itt van még jó kis kontent