Így készíts cicaszemet 2017-ben

Szerző: Brooke

Vannak a sminkelésnek íratlan szabályai, amiket ha betartasz, tökéletes sminket applikálhatsz magadra. Néha azonban érdemes kicsit megszegni őket, más technikákat, színeket vagy stílusokat kipróbálni. A téli szürkeség remek lehetőség, hogy otthon ülj, és gyakorolj.

Új év, új szokások és még újabb trendözön. 2017 sem lesz nagyon más sminktrendek terén, mint a tavalyi év volt. Értsd: ugyanolyan fura trükkök és praktikák lepik majd el a netet, mint múlt évben. Nem is baj, legalább mindig lesz miről olvasni, így a PureWow által összegyűjtött tippeket is érdemes csekkolni, ezekkel ugyanis lazán feldobhatod a következő 12 hónapot.

#1 Dupla cicaszem

Ha már vágod, hogyan kell tussal tökéletes cicaszemet készíteni, esetleg kialakítottad már a saját kis rutinodat is hozzá, ideje szintet lépni. Húzz dupla vonalat a szemhéjadra úgy, hogy csak egy kis üres rész maradjon a két tusvonal között. A hiányos smink amúgy is trendgyanús, katt ide.

#2 Csillámos vonal alulra

Ha a szemhéjad már tökéletes, esetleg kicsit egyszerűbbre sikerült a végeredmény, mint azt tervezted, 2 mozdulattal fel tudod dobni az egészet. Egyszerűen annyi a dolgod, hogy az alsó szempilláid tövébe húzz egy csillogó tusvonalat.

Akár szemceruzával, akár csillámos szemhéjtussal dolgozol, nem ronthatod el.

#3 Türkizkék

Hiába van sötét és hideg, ilyenkor is bátran lehet erős, nyárias színeket használni. A türkiz pont ilyen, egyszerűen meseszép sminket lehet vele készíteni, még akkor is, ha a kék nem feltétlen passzol hozzád. Arról, hogy milyen árnyalatok mennek a szemedhez, itt olvashatsz bővebben.

Hajrá!

Itt van még jó kis kontent