9 tipp arra, hogy hogyan viseld a garbót

Szerző: Brooke

Őszintén csodálom azokat, akik fel tudnak öltözni úgy, hogy jól néznek ki, de nem fagynak szét reggel 8-kor munkába menet, aztán délután 5-kor munkából jövet. Afelől viszont semmi kétségem, hogy vannak olyan ruhadarabok, amikkel át lehet vészelni a telet. Ilyen például a garbó.

A garbó alapból elég jól melegíti a nyakad, olyannyira, hogy ha vastagabb anyagból készült, még a sálat is kiválthatod vele. Ez persze csinosság szempontjából ront(hat) az összképen, de igazából akár pulcsiról, akár csak egy vékonyabb felsőről van szó, lehet hosszú ujjú vagy ujjatlan is, nem lehet mellélőni vele. Visszafogott, csinos és stílusos ruhadarab, amit 3-4 ezer forintért bármelyik üzletben megtalálsz.

Arra viszont figyelj, hogy a nagyon zárt felső az arcra tereli a figyelmet, szóval érdemes úgy sminkelned, hogy kiemeld a legszebb részeket.

thankyou

#1 Vastag kabáttal és féloldalas táskával

Egy jó minőségű szövetkabátra minden nőnek szüksége van, szóval ha még egy sem lóg a gardróbodban, itt az ideje, hogy beszerezd a megfelelőt. Játssz a színekkel, így egy kis tavaszi boldogságot csempészhetsz az outfitedbe.

A féloldalas táskák kezdenek visszajönni a divatba, de ha csak microbaged van, az is tökéletesen megfelel ehhez.

turtleneck_outfits_1

#2 Bomberdzsekivel és skinny farmerrel

A bomberdzseki nagyjából 2 éve kezdett el visszajönni a divatba, azóta pedig szó szerint bárhol megtalálhatod. A pénztárcádhoz mérten bármilyen árkategóriában találsz ilyen dzsekit, ami alá felveheted a hozzá passzoló vastag, garbós felsőd. A skinny farmer örök klasszikus, szóval tuti, hogy lapul egy a szekrényedben belőle.

turtleneck_outfits_2

#3 Bőrkabáttal és minivel

Nem épp a téli időjáráshoz passzoló outfit, viszont már most elkezdhetsz bevásárolni a tavaszi napokra. Egyrészt most minden őszi cucc le van árazva, másrészt bármikor akciós kincsekre bukkanhatsz a legtöbb fast fashion üzletben. A tudatos vásárlás amúgy sokkal menőbb, szóval inkább keress jó minőségű, sokáig hordható darabokat.

Egy galléros bőrkabát alá simán felveheted a legegyszerűbb garbódat, ez a kombó egy mintás vagy egyszínű szoknyához jól megy majd. Ha téliesítenéd a szettet, vastag harisnyával és bundás kabáttal megteheted.

turtleneck_outfits_3

#4 Bőrkabáttal és magas derekú nadrággal

A bőrdzseki tipikusan az a ruhadarab, ami soha nem fog kimenni a divatból. Lehet az fekete vagy egy erős piros, de ha az olyan egyszerű színek híve vagy, mint a fehér vagy a szürke, még azokat is bármihez fel fogod tudni venni. Plusz az egész megjelenésed megváltozik majd, ha egy nőies, magas derekú nadrággal veszed fel a garbót.

turtleneck_outfits_4

#5 Hosszú ballonkabáttal

Az ősz és a tavasz egyik legpraktikusabb ruhadarabja a ballonkabát. A Columbo-féle homokszínű/bézs/nude/világosbarna detektívcuccra emlékeztető kabát igazi klasszikus, és a divatvilág szinte minden évben be is mutatja az épp legstílusosabbnak számító darabokat. Fekete garbóval tökéletes, de a burgundi is nagyon jól passzol hozzá.

turtleneck_outfits_5

#6 Maxiszoknyával

Bár a maxiszoknyát alapdarabként mutattuk be nyáron, mert vékony anyagból készül, és saruval vagy magas sarkú szandállal illik felvenni, azért télen is meg lehet oldani a viselését. Egy vastag harisnyával és egy stílusos, de nem túl laza tornacipővel simán fel lehet húzni.

Persze újra lehet gondolni az aktuális divatot, de − véleményem szerint − a szoknyához télen csizma illik, a maxiszoknya nyárra való, a tornacipő meg farmerrel adja igazán.

turtleneck_outfits_6

#7 Zakóval

Szóbeli vizsgára az egyetemen, meetingekre a munkahelyen az egyik legbézikebb választás. Fő az egyszerűség, a színeknek nem feltétlen kell fullra harmonizálniuk, viszont jó, ha kábé passzolnak egymáshoz.

turtleneck_outfits_7

#8 Bundával

A téli gardrób alapdarabja egy menő bunda, ami durván jól néz ki. Természetesen műszőrből készüljön, mert az állatkínzás minden formáját teljes mértékben elutasítjuk. Nézd meg a képet, milyen jól mutat garbóval…

turtleneck_outfits_8

#9 Farmernadrággal

Egyszerű, laza, hétköznapi. Elég praktikus viselet ahhoz, hogy reggel ebben indulj dolgozni, este meg mozizni. Ha feldobod egy-két nőies kiegészítővel, még akár vacsorázni is elmehetsz így. Főleg, ha a kocsid csomagtartójában ott lapul a kedvenc magas sarkúd vagy a térd fölé érő csizmád.

turtleneck_outfits_9

Forrás: PureWow

Itt van még jó kis kontent