7 tipp, hogy jobban nézz ki a szettedben

Szerző: Brooke

A reggeli készülődés egyik kulcsfontosságú tényezője, hogy már fürdés közben azon kattogj, mit szeretnél felvenni aznap. Miután számba vettél minden betervezett programot, lehetőséget, és még az időjárást is megnézted, már jóval könnyebben dobsz össze egy praktikus, kényelmes outfitet.

Néhány tippet viszont érdemes lehet megfogadnod, hogy ne egyszerűen jól, hanem királyul nézz ki a szettedben. Stílustanácsokat szoktunk adni, mert nem szégyen az, ha valaki néha elbizonytalanodik abban, hogy a feketéhez passzol-e a barna. Enyhe Erős túlzással szinte bármit fel lehet venni bármivel. A stílusokat lehet keverni, a színeket is, csak a megfelelő árnyalatokkal, kombinációkkal kell dolgozni.

1. Megfelelő fehérnemű

Őszintén remélem, hogy a 2000-es évekből megmaradt szilikonpántos melltartóidtól már megszabadultál, mikor utoljára rendet raktál a szekrényedben. Tény, hogy a fehér ing alatt szexi a piros vagy a fekete csipkés melltartó, de dolgozni azért ne így menj, mert nem épp a legjobb benyomást kelted vele.

Ha kicsit is átlátszó felső vagy mondjuk fehér nadrág van rajtad, mindig ahhoz illő fehér vagy nude fehérneműt vegyél fel. A harisnyákkal is óvatosan bánj, mert a neccharisnya túlontúl kihívó lehet, még akkor is, ha farmerrel veszed fel.

2. Ne keverd a trendeket

A stílusokat lehet, de azokkal is érdemes vigyáznod, ha nem szeretnél hülyén kinézni. Az, hogy trendi akarsz lenni, teljesen rendben van, de nem attól fogsz jól kinézni, hogy 4 trendet keversz az outfitedben. Magas sarkúval jól néz ki a farmer, az viszont már egyszer sem biztos, hogy a bakancsodhoz illik a bundás pasztellrózsaszín kabátod.

Gondold át, hogy mi mihez passzol, inspirálódj outfitekből, olvass bloggereket, és kövesd az aktuális trendeket, amikből megtudod, mi a menő, és mi nem az. Inkább járd körbe a témát, minthogy padlószint alá égesd magad.

3. Ne vidd túlzásba a különlegességet

Ha a nyakadban lóg egy csillogó ékszer, ergo mindenki látja, ne akard elnyomni más, felesleges kiegészítőkkel. A kevesebb néha több, plusz bőven elég, ha egy-két olyan cucc van rajtad, ami vonzza a tekintetet.

Ilyen lehet a már előbb említett különleges ékszer vagy egy divatos táska, amiről ide kattintva olvashatsz bővebben. Legyél óvatos, megfontolt, de tudd, hogy egyedi cuccokban sokkal jobban fogod érezni magad, mint a tucatruhákban, amik tömeggyártással készülnek a vásárlók tízezreinek.

4. Figyelj a szoknyádra

Nőiesebb szoknya talán nem is létezik a csinos, különleges fazonú ceruzaszoknyánál. Tavaly óta egyre több márka dobja a polcokra az elöl, hátul vagy oldalt felsliccelt darabokat. Lehet ez ruha vagy akár szoknya is, de arra figyelj, hogy kényelmes legyen sétálni benne.

Ha a ruha alja nem elég széles, a kivágott rész miatt csak még nehezebb mászkálni. Ha túl felsliccelt, könnyen felcsúszik, ha nem, akkor meg kényelmetlen létezni benne.

5. Ne mutass túl sokat a melltartódból

Persze, iszonyat szexi tud lenni, ha itt-ott kivillan a legszebb melltartód, de ne vidd túlzásba. Oversized pulóverek alatt például jól mutat, ha egy csipkés bralette van rajtad, főleg, ha ejtett vállú a felső. Csak a színek harmóniája legyen meg, a stílusokat pedig okosan keverd, ugye.

6. Óvatosan a crop topokkal

Ez az a nyári ruhadarab, ami mostanában pont elég vagány ahhoz, hogy magas derekú nadrággal fel tudd venni fesztiválra vagy átlagos hétköznapokra. Fő a visszafogottság meg a stílusosság. A crop topokról itt írtunk korábban, viszont mindenképp várd meg vele a jó időt.

Ha fel akarod dobni az outfited, kapj rá egy inget vagy oversized felsőt, és már indulhatsz is.

7. Figyelj a zoknidra

Fekete cipőbe fekete, fehér cipőbe pedig fehér zokni való, szóval próbálj mindig olyat felvenni, ami színben harmonizál a cipővel, és figyelj arra, hogy ne lógjon ki a lépődből. Az alacsony szárú cipőkbe inkább bokazoknit vegyél fel.

Via Pop Sugar

Itt van még jó kis kontent