A DKNY legújabb kollekciója viselhető ruhákkal támad

Szerző: Brooke

Amikor egy high-end márka bemutatja a legújabb kollekcióját, hétköznapi emberként két dolog juthat eszembe. Az egyik, hogy nyilván vállalhatatlan ruhákban vonulnak majd a kifutón a leányzók, a másik meg, hogy valamelyik fast fashion márka úgyis napokon belül „copy-paste-eli” majd a szetteket, szóval parára semmi ok.

Előbbi aggályunk úgy néz ki, meghiúsult, ugyanis nemrég Gigi Hadid a Tommy Hilfiger tavaszi/nyári csapásirányának arcaként meglepően jó ruhákban pózolt a kamerának. Itt meg is nézheted, mennyire hétköznapi cuccokat adtak rá a modellre. A Hadid lányok közül nem csak Giginek van hatalmas szerencséje mostanában: a 20 éves Bella a DKNY tavaszi kollekciójának arca lett, és nagy meglepetés, hogy

ez tényleg egy tök viselhető ruhakollekció.

A DKNY hivatalos oldalán megnézheted a legújabb darabokat, de itt is van néhány kép, ami ténylegesen bizonyítja, hogy ezek kérem viselhető darabok. Persze, egy felső simán megvan 400 dollár (115 rugó), a kabátok meg igencsak 800 dollcsi fölött járnak, de ezek kétségtelenül jó minőségű cuccok.

Fun fact: Annyira azok, hogy egy bőrből készült DKNY „táskabefektetés” 60-100 ezer forintba kerül. Csak számold ki, hogy ha minden évben veszel 10 ezerért egy új, de olcsó táskát, ám fél év után tönkremegy mindegyik, akkor a matekban is jobb egy minőségire beruházni, amit – ha nem csapkodod vele a BKV ellenőröket a villamoson – évekig ugyanaz a pompás táska marad.

Íme a DKNY-LOOKBOOK

Képek forrása: DKNY

Itt van még jó kis kontent