Bomba jó bomberek

Szerző: Brooke

Az van, hogy bármelyik közösségi oldal unalmas feedjét is tekergeted, az eljegyzési gyűrűs, a babavárást, házasságot, összeköltözést bejelentő posztok között nem kevés olyan divathír is feltűnik, amiben az épp aktuális trendeket boncolgatják a női magazinok.

Akármelyiket is nyitod meg, ott lesz a top 3 aktuális trend között a bomber. Amúgy tök jogos, hogy mindenhol feltűnnek ezek a kabátok, mert tavaly már bőven ott figyeltek a legtöbb üzletben. Tavaszra és őszre kiváló választás egy ilyen cucc, plusz a tévéből is ez ömlik, szóval biztos lehetsz benne, hogy

ez most nagyon megy.

Egy minőségi bomberkabát simán kerül 15-20 ezer forintba, viszont ha jót választasz, akár két-három évig is elhordhatod. A bélelt bomberekkel valamivel jobban jársz az átmeneti időszakban, hiszen akkor is fel tudod venni őket, ha esik az eső, vagy szimplán hűvösebb van. A legjobb bennük, hogy semmi dolgod nincs velük. Önmagukban is elég jól néznek ki ahhoz, hogy ne kelljen 12 órán keresztül tervezned a másnapi outfited.

A bomber szignifikánsan megváltoztatja a megjelenésed, akár mintás, akár egy teljesen egyszerű, fekete kabátot veszel fel, amin arany cipzár van. A legújabb bombertrendet a Hello Giggles dobta fel, és ők azt állítják, idén semmi nem lesz menőbb a metálosan csillogó kabátoknál. Eh.

Alább a fényképes ötletbörze.

 

Itt van még jó kis kontent