Látnod kell: geometrikus tetoválások

Szerző: Brooke

Azért nem lenne gáz, ha a tetkó valaha kimenne a divatból (ha jó ez a kifejezés egyáltalán), mert akinek van, azt ez a legkevésbé sem érdekelné. Nem másoknak kell, hogy fontos legyen a varratod, hanem magadnak.

Olyan inspirációként tekintünk rájuk, amiket részleteiben akár magunk is felhasználhatunk élesben. Bár sokan nem tudják, de a tetkósok jelentős része a neked egyedileg gyártott mintákat egyszerűen Google-ről (vagy más forrásból) nyúlja, majd némi átalakítással (vagy egyszerűen anélkül) feldobja a kívánt testrészre. (Az igazi művészeket, akik nemcsak a tetoválógépek kezeléséhez értenek, hanem ténylegesen tudnak rajzolni is, éppen ez a tulajdonság különbözteti meg a kóklerektől. Ezért is gáz más tetkóját tökig lenyúlni. − A szerk.)

Márpedig Brian Gomes igazi artist, aki az amazóniai törzsek és brazil bennszülöttek geometrikus művészetéből merített ihletet. Meseszép tetoválásokat készít vendégeinek, olykor különleges és feltűnő színekkel, amik nemcsak esztétikusak, de rendkívül egyediek is. A minták amúgy − a hiedelem szerint − védelmet és szerencsét hoznak viselőiknek. Még több különleges geometrikus tetoválásért katt ide.

Inspiráljanak a következő szépségek.

Via Design Taxi

Itt van még jó kis kontent