Victoria Beckham macinaciban tolja, és mi szeretjük

Szerző: Ulla

Van egy pont a stílusikonsági skálán, amitől felfelé már bármit felvehetsz bármivel. Nagyon úgy tűnik, hogy Victoria Beckham elérte ezt a pontot.

New Yorkban épp zajlik a divathét, ami azt jelenti, hogy nemcsak a divatbemutatókat, hanem az utcákat is ellepik a divatfotósok, hogy levadásszák a legkirályabb street style szetteket. Mindenki, aki arrafelé nyüzsög, igyekszik odatenni magát, hiszen ezeken a napokon

az utcai stílus ugyanolyan trendalakító erővel bír, mint a divatshow-k maguk.

A melegítőnadrág, a sportdzseki és a fociszurkolói sálak menőnek számítanak idén, de Victoria Beckhamnek sikerült az, ami elsőre lehetetlennek tűnik: az athleisure-t sikkesen viselni anélkül, hogy erőltetetté válna. A napszemüveg és a félholdtáska saját tervezésű cucc, de míg itthon a Váci utcában Kanye West-csukákért ölik egymást a népek, addig Posh Spice a legpuritánabb kagylóorrú adidasban tolja.

Aztán ha megnézzük a legfrissebb, 2017-es őszi darabokat, egyértelművé válik, hogy Victoria nemcsak magabiztos stíluszsonglőr, de jó marketingstratéga is, ugyanis saját outfitjével okosan aládolgozott a divathéten bemutatott új kollekciónak.

A Vogue teljes galériáját a bemutatóról itt találod.

(via Vogue Daily)

Itt van még jó kis kontent