A New York-i divathét legkirálylányosabb outfitjei

Szerző: Brooke

A New York-i divathét nívós esemény, amin a celebvilág legkiemelkedőbb tagjai is helyet kapnak (vagy vesznek) az első sorban. Egy teljes hét, ami semmi másról nem szól, csak a divatról és a csodálatos vagy épp borzasztóan röhejes ruhakölteményekről. Az egész világ erről beszél, szóval nekünk is kell egy kicsit.

Az összes valamirevaló street style trendet összeszedtük, hogy legalább a monitoron átélhesd az egyik legmenőbb világraszóló divateseményt. A pasztellszínek újra életre kelnek, a bomberdzsekik visszatérnek a múlt évszázadból, a hosszú kabátok pedig uralják nemcsak a kifutókat, hanem az utcákat is.

Egy-egy ilyen stílust összeállítani amúgy nem akkora dolog, és csillagászati összegű papírnak sem kell a pénztárcádban lennie. Mindig elmondjuk, hogy a fast fashion üzletek viszonylag gyorsan koppintják a high-end cuccokat, szóval egész baráti áron dobhatsz össze ilyen szetteket.

A bunda vagy szőrmés táska alap, de az oversized darabok is nagyon mennek idén. Ha végiggörgeted a képeket, egyből látszik, hogy a feltűnő mintás, feliratos és egyedi ruháké a főszerep.

Via Elle

Itt van még jó kis kontent