Ezekért a hajtrendekért őrül meg a divatvilág

Szerző: Brooke

Nem győzzük összeszedni azokat az információkat, amikre átlagemberként mi is módfelett kíváncsiak vagyunk a New York-i divathét kapcsán: ruhaköltemények, smink- és hajtrendek, amik meghatározzák 2017-et.

 

Utóbbi témában már írtunk párszor, megmutattuk, milyen hajszínek mennek majd idén, ahogy azt is, hogy milyen fazonra érdemes vágatnod a loboncodat, ha a változás mellett döntenél.

Bár Alexander Wang megrövidíttette modelljei haját, azért a legtöbb márka nem próbálja ennyire az extremitások irányába tolni a trendeket. Volt, aki a laza loknikra, más az egyszerű kontyra szavazott. Ami azonban közös volt: fényes, laza, kislányos hullámok lepték el a modellfejeket, akár rövidebb, akár hosszabb fazonú hajról volt szó. Jöjjenek a divatházak 2017-es kedvenc hajtrendjei.

#1 La Perla

Laza hullámok, apró virágos csatokkal. Ennél egyszerűbb hajat keresve sem találsz, hajsütővassal gyorsan el tudod készíteni, 10 másodpercig hagyj felcsavarva egy vastagabb tincset, és kész is.

#2 Club Monaco

Ha van elegáns, mégis laza frizura, akkor azt a Club Monaco bemutatójára most elkészítették a fodrászok. Ez az alul összefogott, vagány konty azzal még nőiesebbé tehető, ha beletűzöl egy virágot. Könnyen és gyorsan, két mozdulattal elkészíthető.

#3 Ulla Johnson

A fonott hajnál kevés praktikusabb frizura létezik, még ha egy kicsit körülményes is otthon, magadnak összehozni. Már akkor is be tudod fonni a hajad, ha csak vállig érnek a tincseid, és bár a végső külső első ránézésre kislányos, másodikra viszont már nagyon adja. Ulla Johnson bemutatójára Holli Smith készítette a hajakat, és két hajgumin, valamint jó sok hajlakkon kívül másra nem is volt szüksége.

#4 Jenny Packham

A brit divattervező híressé vált ready-to-wear kollekcióiról, valamint estélyi ruháiról. Mostani bemutatóján a modellek haját Odile Gilbert készítette, aki meseszép féloldalas eltűzést alkalmazott. Vékony tincseket font össze, amik egymást keresztezték. A végeredmény kicsit kócos, de nagyon vagány összhatás.

#5 Altuzarra

2016-ban sminktrendet határozott meg a márka (katt ide, ha kíváncsi vagy, hogy melyiket), idén pedig egy kislányos frizurát kezd népszerűsíteni. A fonat örök klasszikus, fesztiválszezonra az egyik legpraktikusabb választás. Hát még akkor, ha hajpántként fonod körbe.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent